Lise Hayatımın İlk Takdiri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Lise Hayatımın İlk Takdiri
Evet arkadaşlar normalde ortalamamı 83 diye biliyorken sağolsun 2 arkadaşım yönetime gidip ortalamalara bakmışlar ve meğersem ortalamam 84,65 miş bugün konuşabildiğim tüm hocalarla konuşup notumu yükselttirerek 85,6 yaptım ortalamamı:aha: Gerçekten çok mutluyum, tarifi imkansız bişey Allah herkese nasip eder inşallah :alkis (Lise2'yim bu arada)

Edit :

Buyrun bunlarda resmi :d:

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

SHS

SHS

Üye
:aha: kesin değilki bu karneyi görmeden kutlama yapma :ehe

TeAmo42

TeAmo42

Üye
tebrikler :)

SHS

SHS

Üye
o zaman tebrik ederim kardeşim, misal lisede hiç takdir alamadım ben, büyük başarı ;)

greenmile

greenmile

Üye
84.6 yi sistem zaten otomatik olarak 85e yuvarlamiyor mu kardesim? bu arada tebrik ederim :D

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tebrik ederim kardeşim, misal lisede hiç takdir alamadım ben, büyük başarı ;)

valla bugün bir hocadan not almak için öğle arası yemek yemedim , 1,5 2 saatimi harcadım öldüm resmen ;)

----------Eklendi @ 00:01:30 ---------- Yazıldı @ 00:01:06 ----------

84.6 yi sistem zaten otomatik olarak 85e yuvarlamiyor mu kardesim? bu arada tebrik ederim :D

yok kardeşim o sadece notlarda öyle . Belge alırken tam 70 veya tam 85 olması gerekiyor

greenmile

greenmile

Üye
valla bugün bir hocadan not almak için öğle arası yemek yemedim , 1,5 2 saatimi harcadım öldüm resmen ;)

----------Eklendi @ 00:01:30 ---------- Yazıldı @ 00:01:06 ----------

yok kardeşim o sadece notlarda öyle . Belge alırken tam 70 veya tam 85 olması gerekiyor

hadi ya :D iyi abisi lobi yapip 85e getirdiysen problem yok ;)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

hadi ya :D iyi abisi lobi yapip 85e getirdiysen problem yok ;)

valla bi taraflarım çıktı desem yanlış olmaz hani :D adam bi de bana sene içinde 100 vercem demişti bana baktım 85 75 vermş ..ne :off: neyse sonra düzelttirdim :D

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tebrikler :alkis

belgeyi alınca bi fotosunu konuya eklersin o zaman

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
tebrikler benimki de 90 :naughty: ama ikim var takdir alabilirsem ne mutlu bana :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
bide biz alsaydık :D

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ben de düşünüyorum aslında :D

Demi baktıkça yav ben neymişim de haberim yokmuş dersin bi heves gelir adama okudukça okursun :D

----------Eklendi @ 00:35:48 ---------- Yazıldı @ 00:34:25 ----------

Hacı 5 günde devamsızlığım var 3 günde raporum var bide son sınıfım milletin 15,16 gün acaba onur belgesi de verirler mi :d:

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
bide biz alsaydık :D

alırsın alırsın :D

----------Eklendi @ 00:44:57 ---------- Yazıldı @ 00:44:25 ----------

Demi baktıkça yav ben neymişim de haberim yokmuş dersin bi heves gelir adama okudukça okursun :D

----------Eklendi @ 00:35:48 ---------- Yazıldı @ 00:34:25 ----------

Hacı 5 günde devamsızlığım var 3 günde raporum var bide son sınıfım milletin 15,16 gün acaba onur belgesi de verirler mi :d:

valla ego tavan olur baktıkça :d:

valla benimde 3 gün yahu :ehe biz konuşalım da bari onur belgesi alalım :ehe

Mareşal

Üye
tebrikler...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kardeşim tebrikler . Başarılarının devamını diliyorum . İyi bir tatili hak ettin.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt