Lise 1'e Başlıcam Ne Yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Lise 1'e Başlıcam Ne Yapmalıyım
Ya arkadaşlar lise 1'e başlicam tabi geçen yıl reislen bu yıl çömez olucam nasıl davranmalıyım ilk gün nasıl oluyor bi anlatın ne götürüyim nasıl gidiyim tel vs götüriyimmi flan bi ilgilenin nedense çok heyecanlıyım bide gideceğim lisede hiç tandıık yok Anadolu lisesi bu arada Hatta bu forumda Asiye Ağaoğlu and lisesinde olan varsa onunla arkadaşta olabilirim :oke: Yorumlarınızı bekliyorum

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
tel ilk gün götürme hem neden çömez olacaksın ki bir şey derlerse sende ters cıkarsın olur biter:D

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ilk gün tlf götürsen ne olcak eve geri gönderecekler :D gidersin ilk gün sınıfları okurlar diyelim 9 d ahmet mehmet ayşe filan.sınıflar okunur eve gönderirler.çömez filan geç bunları.hiç bişy olmuyor.sen karşındakine kendini ezdirirsen aynı sınıftan arkadaşın bile ezer seni :D cin cücüğü olman gerek :D hadi hayırlı olsun :ehe

Temperature

Temperature

Üye
Seni ezerlerse söyle de benim 90 kuzenim var adam olun bi yamuk yapmayın bi telefonuma bakar ha!! ben sölemiştim bütün okula yayıldı sonra hiç kimse beni ezemedi benim gerçekten vardı ama :kop:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Kendini fazla sıkmana gerek yok, oradakiler de orta okul gibi bildiğin öğretmenler:)
Ama telefon falan götürme ilk günden,nizamlı git zamanla çözersin ortamı..
Efendice bir izlenim her zaman iyidir.
Ha şunu da söyleyeyim, onca öğrencinin bulunduğu okullarda öğretmenlerin dikkatlerini çekmek zor bir zanaattır. Dikkat çek. Yoksa arada kaynarsan veli toplantılarında ebeveynlerin durumunu sorduklarında alacakları cevap şu olur: '' Biraz daha gayret etmesi lazım.''
İşte bu cevap,o hocanın seni tanımadığı anlamına gelmektedir. Ya çok çalışkan ve derslerde aktif bir öğrenci olarak örnek göster kendini, ya da eğer yaramaz bir nitelikteysen okulun ya hut da dönemin sonlarına doğru efendileş ki - hmm bu çocuğu adam ettik ödüllendirelim - desinler.
Haydi başarılar:oke:

ByAbsn

ByAbsn

Üye
    Konu Sahibi
Hepiniz Sağolun En iyisi ilk gün tel götürmiyim :oke:

sekinardi

sekinardi

Üye
iyi yıllar dilerim..

americanboy

americanboy

Üye
efendi ol hocaların gözüne gir onlar konuşurken hep göz teması kur boş boş dersle ilgili sorular sor :hmmm:d:ama kendinide ezdirme öğrencilere

Üst Alt