lisanslı comple pc arçelik p4 3.0 17'' lcd ekran

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mujdatim

mujdatim

Üye
    Konu Sahibi
lisanslı comple pc arçelik p4 3.0 17'' lcd ekran
intel p4 3.0 işlemci
120 gb harddisk
1 gb ram
gforce fx5500 256 mb ekran kartı
1 gb ram
dvd okuyucu
kart okuyucu
17''lcd ekran monıtor
komple arçelik
lisanslı
tertemizzzz
tel:05434096512
msn:[email protected]
isim:mujdat
ankaradan alacaklara elden teslım edılır:yuru

--------------- Ekleme ---------------

fiyatını merak edenler olur 550 ytlye satıyorum ıstenırse takasta yapa bılırım bu denk fıyatta bır telefonla takasa girebilirim

mujdatim

mujdatim

Üye
    Konu Sahibi
lütfen ciddi alıcılar arasın arkadaslar

xkadir61

xkadir61

Üye
bende buna benzer beko pc yi sattım. sonuçta arçelikle beko aynı. en ince ayrıntısına kadar aynı kasa, aynı monitör. sadece etiket farklı.
benimkinin senden tek farkı 80 gb hdd. ve gforce fx5500 256 mb yerine, ati redeon 9550 agp 256 mb ekran kartı vardı. ve ram 2 gb + dvd rw eklemiştim sonradan
monitör ve klevye hariç 600 ytl ye sattım. 1 yıl garantiside devam ediyor şuan.
bence sen fiyatı biraz az söylemişsin dostum.

HeLLBoY_22

Üye
K8N-VM ASUS/////AMD ATHLON 64 3000+ (2GHz) 640K/////Kingston 2 GB 400 MHz DDR RAM/////EN8500GT SILENT MAGIC 512MB 128bit/////MAXTOR 160GB 7200RPM 2 MB CACHE NCQ SATA//////LG DVD RW//////Creative Sound Blaster Live 24 Bit Eax 5.1 Ses Kartı///////SAMSUNG SyncMaster 793 DF //////////////////////SATLIKTIR ///////YANINDA VERİLECEK OYUNLAR CALL OF DUTY 4 MODERN WARFARE /////CALL OF DUTY 5 /////CRYSIS////FIFA 2009/////FIFA MANAGER 2009/////QUAKE4////SPACE DEATH/////50 CENT BULLETPROF/////HITMAN BLOOD MONEY//////TOMB RAIDER ANNIVERSARY/////NFS UNDERCOVER/////NFS CARBON//////NFS MOST WANTED//////GRID RACE//////GTA 4 //////LOST GAME//////bu oyunların hepsi yüklü ve cd lerini vereceğim

--------------- Ekleme ---------------

bu makineye istediğim fiyat 500 değerinin altında satıyorum

mujdatim

mujdatim

Üye
    Konu Sahibi
satıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt