lisans anahtari gecerliligi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunkar159

hunkar159

Üye
    Konu Sahibi
lisans anahtari gecerliligi
gecerli bir win7 preminyum 32bit oem pcende kurulu fakat ben bu sistemi 64 bite yükseltmek istiyorum. 64 bitlik versiyonu yükledikten sonra lisans anahtarim gecerliligini korurmu yoksa lisans düsermi

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Düşeneceğini Sanmıyorum :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
1. x86 sisteme x64 kurulmaz.
2. Sistem çekirdeği yükseltilemez , eğer donanımların x64 destekliyorsa format atmalısın.
3. Orjinal ISO kalıbındaysa product satın aldıysan format sonrası gösterebilirsin.

hunkar159

hunkar159

Üye
    Konu Sahibi
Pc yi satın almadan önce internetten baktığımda sistemi 64 bit yazmışlardı ama eve gelince kutudan 32 bitlik bi cihaz çıktı diğer tümdonanim özellikleri aynı olduğu için sorun olmaz diye düşündüm recovery diskte 32 bit şimdi yapmak istediğim okuldan bitene 64 bitlik deneme sürümü alıp yükledikten sonra cihazın kasasındaki bandroldeki kodları girip aktivite etmek, olur mu diye düşünüyorum, bandroldeki kodları kullanarak recovery disk olmadan sistemi orjinal hale getirildiğini biliyorum ama bit değişikliğinde de bu işlemin geçerli olduğunu merak ediyorum, doğrusu boşu boşuna 2kez format atmakta istemiyorum , cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt