Galaxy S3 i9300 Liquid smooth v3.2 (Android 4.4.4)

Konu Sahibi
Liquid smooth v3.2 (Android 4.4.4)
Liquid smooth v3.2 (Android 4.4.4)
Hızlı
Kararlı
Çok Özellikli

Xposed ile telefonunuzda yaratabileceiğiniz özelliklerden çok daha fazlasını Romun kendi özelliklerinden bulacaksınız. [emoji6]
Resimler kendi telefonumdan olup denediğim onlarca romdan daha stabil diyebileceğim romdur. [emoji106]

Rom paylaştığım cwm (philiz touch)sürümü ile kuruluyor.
Önce bu cwmyi flaslhlayın recoveryden.
( cwm nin aktif olması için telefonu tamamen kapatıp açmanız gerekecek, pil çıkar tak yapabilirsiniz.)

Ardından recovery install yolu ile önce liquid smooth ardından gaps paketini yükleyerek kurulumu tamamlıyorsunuz.

Güle güle kullanın

Philiz touch (cwm) zip

Liquid smooth zip

Google gaps zip

Son düzenleme:
Tepkiler: harunharunbursa, birpesimist38 ve The Arrow
Saol kardeş indiriyorum ama resimler kendi telefonumdan demişsin o zaman bilirsin romda çok hata varmı mesela çeviri hatası ör paranoid androidde çok ingilizce kelime ve çevirilmemiş yer vardı

saol.denemk lazim da sarz nasil?
diger romlari kullanmissindir.
dn4, qs 3.4, blekota v10 dan farki nedir sence yorumlar mısın?

kardeşim yükledim çok memnun kaldım herşeyle oynanabiliyor süper bişey yalnız şarj biraz sömürüyor gibi tabi birkaç güne belli eder kendini.

Tepkiler: mesut0114
    Konu Sahibi
İngilizce yok denecek kadar az. Yüzde doksan beş Türkçe diyebilirim.

Şarj konusunda gözle görülür bir düşüş görmedim.
Ama blekota da farklı kernel ve config uygulaması ayarı olayı olduğu için şarj için daha iyi verim alınabilir tabi .
Bu romdan daha iyi verim almak içinde gereksiz aktif ayarları kapatıp grenify kullanmanızı tavsiye ederim.

3x4 klavyeden vaz geçemeyenler için de TouchPal öneririm. .

Son düzenleme:
    Konu Sahibi
Temalar ayarından daha fazla tema indirerek renk verebilirsiniz [emoji6]
facebook whatshap gibi uygulamaların bildirimlerini kilit ekranında özelleştilmiş biçimde görmek için dilediğiniz temanın duvar kağıdı ile birlikte orijinal temayı kullanmanızı öneririm.