lion mu tiger mi? iatkos bu işin hangi kısmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
lion mu tiger mi? iatkos bu işin hangi kısmı?
arkadaşlar win7 yüklü bilgisayarıma machintosh yüklemek istiyorum. ama şuanda sadece nasıl yapıldığına dair bikaç video izledim.

sorum şu olacak:

lion mu daha iyi tiger mi? ve iatkos nedir? kısacası şöyle diyeyim. win sürümlerinin altını üstüne getirmekte sorun yasamıyorum 50 ye yakın format atmışımdır değişik bilgisayarlarda ve driver larını bulmakta da hemen hemen zorluk çekmedim diyebilirim. ama iphone 4 telefonumu yaklaşık 1 senedir kullandıktan sonra bilgisayarda da machintosh a geçsem nasıl olur diye düşünüyorken google abimize başvurduysam da lion mu tiger mi yada başka bi sürüm mü yüklemem daha doğru olur onu bulamadım. bana bu işin a dan z ye beni tatmin edebileceği ve sorunsuz bu işi halledebileceğim bi link verebilecek arkadaş var mı? desteğiniz ingilizce olmazsa da sevinirim. :)

- - - Eklendi - - -

Bide eger yasak degilse indirmem gereken mac os surumunun linkini de yazar misiniz? Yasaksa yazilmasin tabiki :)

abandonware

abandonware

Üye
kardeş forum baaşlığını düzgün koysan şu ana kadar bu yazıyı okuyan sayısı 14 olmazdı

huzunluyillar

Üye
    Konu Sahibi
ne yazmalıydım mesela?

abandonware

abandonware

Üye
ne yazmalıydım mesela?

lion tiger iatkos filan genelde pek duyulmamış şeyler. bende pek iyi başlıklar koyamam ama (konuların zaten başlıkları hakkında cevep alıyom geenelde) sana tavsiyem şöyle olurdu = Mac OS yardım >> Nasıl Kurulur >> Hangi sürümü önerirsiniz | gibi.

incittiysem özür.

- - - Eklendi - - -

bu arada biraz interneti kurcuklarsan belki bu konu hakkında yardımcı olabilecek birkaç bilgi bulabilirsin.

abandonware

abandonware

Üye
ekleme: vatan computerde pclere bakarken apple pcleri gördüm. şimdi hatırlamıyprum ama senda bak, en pahalı olan pc deki işletim sistemine, belki bi fikir edinirsin.

hi_cazz

Üye
Dostun sana kısaca şu şekilde özet geçeyim.

Tiger, Leopard, Snow Leopard, Lion, Mountain Lion bunların her biri MAC OS X işletim sistemi sürümleridir.

En yenisi Mountain Lion'dur. Fakat şu anda final aşamasında. Bu ayın 25'i gibi çıkacak.

iatkos ise bu işletim sisteminin normal pc'lere kolay kurulum haline getirilmiş ve driver desteği getirilmiş versiyonlarıdır.

Öncelikle şunu bilmelisin. Bilgisayarın MAC OS X destekleyecek donanımlara sahip mi? Eğer değilse hiç bulaşma. Eğer destekliyorsa kesinlikle denemelisin. Tabiki windows kadar kolay kurabileceğini düşünme. Sonuçta bu işletim sistemi normal pc'ler için değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt