Lınux kurmak istiyorum ama usb ile

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Lınux kurmak istiyorum ama usb ile
Bir yardım bana şu lınux u indirebileceğim bır link verebilirmisiniz birde elimde 4 gb sandisk usb flaşbellek var bios hakkında bilgiler ve benim abim bu pc de bu şif reyı koydu resim

buyrun bu şifre asla kırılmaz tekforma t veya şifre kırıci boot cd ıle kırılır bu lınux ben usb den başlatinca bana sifre soraçk ıse hiç gerek yok kurmaya şimdi ben bios ayarını ılk usbden başlasin dıyınce usb nin icındeki lınux mu acılacak yoksa windows mu zaten wındows açılır ise şifre soracaktır büyük ihtimal ben linux u usb ye attım diyelim bios ayarını da yaptım diyelım windows a hicbirsey gelmiyecek dimı eğer gelir ise ben lunıx u kuramam eğer kuracaksam o kurulumu yapmayı bilmiyorum anlatım için resimli anlatım vıden anlatım varsa verin anlıyacanız bana butün bildıklerınizı anlatın

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Linuxdan baslatirsan sifre sormaz, windows'un yanina kur diyeceksin. Ana konuda videolu anlatim yaptim Ust konu olarak duruyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Yeterde artar bile. Indirmek istedigin dagitimi google a yaz. (ornegin linux mint) resmi sitesinde indirme sayfasindan indirebilirsin

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yeterde artar bile. Indirmek istedigin dagitimi google a yaz. (ornegin linux mint) resmi sitesinde indirme sayfasindan indirebilirsin

peki bunu kurunca abim bunu fark edermı mesela abim xp kullanıyor ben ise lunix kullancam windows da linuxa ait dosyalr v.s olmayacak değilmi mesela abim pcyi açarken xp ile açılacak ben acarken usb yi takım lunix ıle açılacak dimi

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Hayir o zaman kurmayacaksin, kullanacagin zaman usbyi takip kullanacaksin.

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
tak kulan yapmak istiyorum nasıl olacak pc ye kurulunca onun fark edilmesıni ıstemiyorum

MaxiHan

MaxiHan

Üye
O zaman usbye yukleyip usbden baslarken linuxu dene diyeceksin yuklemeyeceksin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Kardes bunlari sana dun anlattim zaten ubuntu, linux mint, pardus ve fedora dan birini sec ilk once

- - - Eklendi - - -

Ben ubuntu kullaniyorum patronus linux mint kullaniyor

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
tamam akşam bakcam

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Tamam

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
hakan imzandaki ununtuyu şuan indiriyorum şimdi bunu flaşa yüklüyip usb ile başlatcam kur dedimde windows a ubuntuya ait dosyalar gelecekmi

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
hakan imzandaki ununtuyu şuan indiriyorum şimdi bunu flaşa yüklüyip usb ile başlatcam kur dedimde windows a ubuntuya ait dosyalar gelecekmi
bilgisayar usb ile başlayınca onune bu ekran gelecek

sen burda ubuntuyu dene dersen usb üzerinde ubuntuyu kullanırsın kur dersen bilgisayarına kurar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayar usb ile başlayınca onune bu ekran gelecek

sen burda ubuntuyu dene dersen usb üzerinde ubuntuyu kullanırsın kur dersen bilgisayarına kurar

yani her flaşdan çalıştırışımda dene ye basıcam dimi o zaman birşey olmaz oke şuan iniyor..

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
aynen

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
abim yanlışlıkla kapattı of ya 15 mb felan kalmıştı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yuh kacsaattir inmedimi

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ternet kafe yok mu orda In

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...