Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Usb den çalıştırıp program yüklediğinde onlar usb ye ekleniyordu sanırım eğer doğru hatırlıyorsam dilide kurursan eklenir

Uhops

Uhops

Üye
Usb den çalıştırıp program yüklediğinde onlar usb ye ekleniyordu sanırım eğer doğru hatırlıyorsam dilide kurursan eklenir
15 olivi indiriyorum. O tümden türkçe olacak galiba. Resmi siteden türkiye kullanılar kulubu linkinden indirdim.

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek
ismail

ismail

Üye
@Anti-Okul bende o var türkçe

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Buyur akşam akşam mint kurdum senin için :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Invoke

Invoke

Üye
Pardusun şu siyah ekranı hakkında ne diyorsunuz? geçemedim bir türlü? Güvenli modda açmak zorunda kalıyorum ya da hiç açamıyorum.

Uhops

Uhops

Üye

Adminin dibisin diyorum başka bişey demiyorum hemen açıp deniyorum :)

Anlatım güzel ama o dil paketini yüklemek için internet istiyor ve benim ağ kartım linux ile internete bağlanmıyor.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Neden bağlanmıyor ayarları açtınmı peki anakart girişi mi network? kablosuzmu ? nedir ?

Uhops

Uhops

Üye
Neden bağlanmıyor ayarları açtınmı peki anakart girişi mi network? kablosuzmu ? nedir ?
Sorun sanki linux'u açınca ağ kartına elektrik gitmiyor, modemin ethernet ışığı yanmıyor. Ama kablosuz ağları buluyor(bu ağları win8 bulmuyor(belki akşam olunca modemleri kapatmışlardır)).

Bura konu açtım: https://www.maxicep.com/forum/konu/linux-mint-e2200-ag-karti.842413/page-2#post-6523288

Tek bende değil yabancı bi sitede anlatım gibi çözüm gibi bir yazı var :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Sen usb den açıyon dimi?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Ubuntu usb de wifi görmüyordu pc ye kurdum gördü :)

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
kardeş beni yaz PARDUS ANKA :D

Uhops

Uhops

Üye
Linux android tabanlı bir işletim sistemi ya(yada tam tersiydi). Böyle olduğu için bluestack benzeri programlara gerek kalmadan apk uzantılı dosyalar açılır mı?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Android linux tabanlı

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Androidde dalvik sanal makinesi var bu yüzden emulatör şart

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
Tek bir USB içine birden fazla linux sürümü kurabilirmiyiz?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Evet

Uhops

Uhops

Üye
Ubuntu kurdum açtım modemdeki ethernet ışığıda yandı(linuxta yanmıyordu) ama yine internete bağlanmadı :(

Invoke

Invoke

Üye
Ubuntu kurdum açtım modemdeki ethernet ışığıda yandı(linuxta yanmıyordu) ama yine internete bağlanmadı :(

ne saçma la, ben kırk kez kurdum ubuntu hepsinde de daha kurulumda bağlanıyordum internete =P :D

Üst Alt