buroplus
Üye
Linux(Jolicloud) Yardım!
Arkadaşlar benim masaüstü bilgisayarıma ilk önce windows 7 yi kurmuştum sonra sıkıldım ve Ubuntuyu kurdum ve kullandım bilgisayarımı kapattıktan sonra açılışta Grub>unkown file system diye bir hat averdi
ve açılmadı bende onu silip yerine Jolicloudu Yükledim.Ama Windows 7 ye geçemiyorum açılışta seçenekler kısmında Windows Vista çıktı bende onu setiğimde Ubuntu Grub> Unkown File system hatasını veriyor bende bundan dolayı Windows 7 yi açamıyorum.
(Görsel yakında eklenecek)
Soru 2) Jolicloud ta Arkaplan resmini değiştirmeye çalışırken herşey gitti
ve birdaha gelmedi bunu nasıl düzeltebilirim. açıldığında alttaki ekran görüntüsündeki şekli alıyor bende ALT+F2 yapıp firefoxu seçiyorum.
ve açılmadı bende onu silip yerine Jolicloudu Yükledim.Ama Windows 7 ye geçemiyorum açılışta seçenekler kısmında Windows Vista çıktı bende onu setiğimde Ubuntu Grub> Unkown File system hatasını veriyor bende bundan dolayı Windows 7 yi açamıyorum.
(Görsel yakında eklenecek)Soru 2) Jolicloud ta Arkaplan resmini değiştirmeye çalışırken herşey gitti
ve birdaha gelmedi bunu nasıl düzeltebilirim. açıldığında alttaki ekran görüntüsündeki şekli alıyor bende ALT+F2 yapıp firefoxu seçiyorum.