bende yaptım en sonunda link2sd yi arkadaşlar anlatıcam belki yardımcı olur
Öncellikle ROOT işlemi yapılmalı bunu es geçiyorum, bu konuyla ilgili bir sürü başlık var.
Sonrasında konuda verilen ''MiniTool Partition Wizard Home Edition'' programıyla işimizi halledicez.
Programı kurun ve açın. telefonunuzun kablosuyla pc ye bağlanın. açtığınız programda en alt dizinde SDkartınızı görüceksiniz. FAT veya NTFS şeklinde olur sağ tıklayıp RESİZE ye tıklayın ve açılan pencere de ufak bi bölüm küçültün (ben 300mb kadar azalttım)
''unallocated'' isminde bi alan oluşucak hemen işlem yaptıgımız alanın altında.
bu unallocated isimli alana sağ tıklayın ve NTFS yazan kısmı EXT2 olarak değiştirin ve Logical yazan yeri Primary olarak değiştirin. başka hiçbirşeye dokunmadan onaylayın.
En sonunda da sol üstte APPLY yazısına tıklayın ve biraz bekleyin. (işlem biraz bekletiyor, işlem dondu zannedip sakın kapatmayın)
bu programla işimiz bitti kapatabilirsiniz.
bundan sonra da geriye kalan tek şey Link2SD.apk dosyasını sdkart a atmak. Atın ve telefonunuza kurun. Kurduktan sonra da telefonunuzu kapatıp açın. Kurduğunuz ''Link2SD'' uygulamasına girin sizden telefonunuzu tekrar kapatıp açmanızı isticek. İşlemi yapın ve 2 kapa açdan sonra uygulamaya girin tamamdır ben şu anda yapmış bulunmaktayım inş yardımcı olabilmişimdir