Link2sd yardımmm

Sponsorlu Bağlantılar

sadberg7

Üye
    Konu Sahibi
Link2sd yardımmm
link2sdyi kurdum falan ama link2sd root erişim hakkı almadı diye bir hata veriyor yardımm

--------------- Ekleme ---------------

ufff sd kartı yaktım artık hiçbiri okumuyo uf ya

• Beğen
Tepkiler: mustafaa58

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Bir seyi yaparken adim adim not almak gerek. 1-telefon Root lumu? Degilse ROOT yapilcak. 2-hafiza karti pc ye takin. 3-minipartition programi yukleyin pc ye. 4-karta yeni partition yarat ext3 olarak 2gb kartin 1gb ayirmak mantikli. 5-karta link2sd yi at. 6-tele programi kur. 7-teli yeniden baslat. 8-link2sd calistir link olustur yani tasir. Genelde 2.1 cihazlar icin en iyi yontem

• Beğen
Tepkiler: saviola021
ertu55

ertu55

Üye
bende yaptım en sonunda link2sd yi arkadaşlar anlatıcam belki yardımcı olur

Öncellikle ROOT işlemi yapılmalı bunu es geçiyorum, bu konuyla ilgili bir sürü başlık var.

Sonrasında konuda verilen ''MiniTool Partition Wizard Home Edition'' programıyla işimizi halledicez.
Programı kurun ve açın. telefonunuzun kablosuyla pc ye bağlanın. açtığınız programda en alt dizinde SDkartınızı görüceksiniz. FAT veya NTFS şeklinde olur sağ tıklayıp RESİZE ye tıklayın ve açılan pencere de ufak bi bölüm küçültün (ben 300mb kadar azalttım)
''unallocated'' isminde bi alan oluşucak hemen işlem yaptıgımız alanın altında.
bu unallocated isimli alana sağ tıklayın ve NTFS yazan kısmı EXT2 olarak değiştirin ve Logical yazan yeri Primary olarak değiştirin. başka hiçbirşeye dokunmadan onaylayın.
En sonunda da sol üstte APPLY yazısına tıklayın ve biraz bekleyin. (işlem biraz bekletiyor, işlem dondu zannedip sakın kapatmayın)
bu programla işimiz bitti kapatabilirsiniz.

bundan sonra da geriye kalan tek şey Link2SD.apk dosyasını sdkart a atmak. Atın ve telefonunuza kurun. Kurduktan sonra da telefonunuzu kapatıp açın. Kurduğunuz ''Link2SD'' uygulamasına girin sizden telefonunuzu tekrar kapatıp açmanızı isticek. İşlemi yapın ve 2 kapa açdan sonra uygulamaya girin tamamdır ben şu anda yapmış bulunmaktayım inş yardımcı olabilmişimdir

• Beğen
Tepkiler: aydıncan

ByUnaL

Üye
İkinci ßöLüm iÇin KuruLum betiği oLuşturaLamadı.. "mount:invalid argument" hatasını veriyor.. ne yapmam Lazım ?

aykantaner

Üye
bende yaptım en sonunda link2sd yi arkadaşlar anlatıcam belki yardımcı olur

Öncellikle ROOT işlemi yapılmalı bunu es geçiyorum, bu konuyla ilgili bir sürü başlık var.

Sonrasında konuda verilen ''MiniTool Partition Wizard Home Edition'' programıyla işimizi halledicez.
Programı kurun ve açın. telefonunuzun kablosuyla pc ye bağlanın. açtığınız programda en alt dizinde SDkartınızı görüceksiniz. FAT veya NTFS şeklinde olur sağ tıklayıp RESİZE ye tıklayın ve açılan pencere de ufak bi bölüm küçültün (ben 300mb kadar azalttım)
''unallocated'' isminde bi alan oluşucak hemen işlem yaptıgımız alanın altında.
bu unallocated isimli alana sağ tıklayın ve NTFS yazan kısmı EXT2 olarak değiştirin ve Logical yazan yeri Primary olarak değiştirin. başka hiçbirşeye dokunmadan onaylayın.
En sonunda da sol üstte APPLY yazısına tıklayın ve biraz bekleyin. (işlem biraz bekletiyor, işlem dondu zannedip sakın kapatmayın)
bu programla işimiz bitti kapatabilirsiniz.

bundan sonra da geriye kalan tek şey Link2SD.apk dosyasını sdkart a atmak. Atın ve telefonunuza kurun. Kurduktan sonra da telefonunuzu kapatıp açın. Kurduğunuz ''Link2SD'' uygulamasına girin sizden telefonunuzu tekrar kapatıp açmanızı isticek. İşlemi yapın ve 2 kapa açdan sonra uygulamaya girin tamamdır ben şu anda yapmış bulunmaktayım inş yardımcı olabilmişimdir[/QUOTE

Anlatılanları denedim ve "mount invalid argument" sorunu çözüldü. emeği geçen arkadaşa çok teşekkürler. Sanırım burdaki en önemli ayrıntı "logical" kısmının "primary" olarak değiştirilmesi. tekrar anlatım için çok çok teşekkürler.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşlar kartı ikiye bölüyodukya ben başka yöntem buldum adb diye ikiye bölmeye gerek yok bide kartı tek bölüme nasıl getiririz

ibo1212

Üye
benim sorunda halloldu primary yapınca çok sağolun dostlar:)

61semih

61semih

Üye
bu root olmadan telefonu ıstedıgın gıbı kullanamıyorsun bende rootlu flash player ıde yukledım taptap4 te ucretlı şarkıları bedavaya yukledım root yardımıyla lınk2sd yı kullanıyorum.lınks2sd ye flash player i kurdugumda calısmıyor lıb dosyalarınıda lınklesemde olmuyor tel hafızasında duruyor :D ne buyuk sorun :D

security-ace-i

Üye
hocam dediklerini harfiyen yaptım son olarak link2sd yi kurdum ama yeniden açıp kapama gibi bir işlem önermedi bana(5830i)

Takipçi Satın Al

Üst Alt