Link2sd Kullanımı

Sponsorlu Bağlantılar

AndroTürk

Üye
    Konu Sahibi
Link2sd Kullanımı
Arkadaşlar ben önceden Link2sd yi yükleyip direk kullanmaya başlamıştım ext2 alan filan oluşturmamıştım bi süre sonra hiç bir uygulamaya giremez oldum sonra araştırdım ext2 ye bölmeyi filan öğrendim baya ama 4 gb micro kartım var ne kadarını ext2 alan yapmalıyım birde ext2 alanı yaptıkdan sonra link2sd yi yükledik başka bir işlem yapmaya gerek varmı ?

fatihmemis89

Üye
Arkadaşlar ben önceden Link2sd yi yükleyip direk kullanmaya başlamıştım ext2 alan filan oluşturmamıştım bi süre sonra hiç bir uygulamaya giremez oldum sonra araştırdım ext2 ye bölmeyi filan öğrendim baya ama 4 gb micro kartım var ne kadarını ext2 alan yapmalıyım birde ext2 alanı yaptıkdan sonra link2sd yi yükledik başka bir işlem yapmaya gerek varmı ?

Ne kadar istersen o kadar ayır herhangi bi sorun olmaz...

makgun_02

Üye
Ne kadar istersen o kadar ayır herhangi bi sorun olmaz...
Bende kasma oldu Kartım 8 gb class 2 o yuzden 600 mb yaptımArkadaşlar linkleme ile karta taşıma arasındaki fark ne?Arkadaşlar ben bu gün bi sorunla karşılaştım ama bir türlü yapamadım Sorunum şu data2ext3 ile dahili belleği arttırdım ama uygulama yüklerken nedense hafıza dolu uyarısı geliyor bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim .
Bide şunu fark ettim root explorerdan data hafızası dahili belleği gösterirken system klasörü telefonun kendi hafızasını gösteriyor.
Şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt