Cihanî Sultan
Üye
unofficial olarak cm9 yapmış adamlaryetmemiş gibi S3 ün görselliğini koymuşlar o kadar ama kamerayı bozmuşlar
CM9 unoffical olarak ics yapsın adamlar unoffical olarak cm9..Bu işin çivisi çıkmış ya...
Cyanogen mod da yakında Mıuı gibi kendi telefonunu yaparsa şaşırmayalım
PSP de işletim sistemi yokkiZaten android donanimi somuruyor resmen. psp lerde 300-330 mhz lik bi islemci ve 64 mb ram var fakat androidden cok daha grafikli oyunlar oynanabiyor.Bende ne zamn bu soruna el atacaklar diodum isalh devamida gelir
sony nin kendi firmware ı var ve sürekli güncelleniyor benim 6.6.0
PSP de işletim sistemi yokkiSymbian s40 gibi düşün
tamamda android gibi işlerini yapabilirmisin?sony nin kendi firmware ı var ve sürekli güncelleniyor benim 6.6.0
alicim anca müzik dinlerken resimlere bakabiliyoruz
tamamda android gibi işlerini yapabilirmisin?en basit soru multitasking varmı?
alicim anca müzik dinlerken resimlere bakabiliyoruz
alicim anca müzik dinlerken resimlere bakabiliyoruzzaten psp yi anca oynamak için kullanıyorum
symbian bile sony i geçti yaBen müzik dinlerken telimi usb'ye bağlayıp oyun oynayabiliyorum..
ben müzik dinelerken oyun oynayıp aynı zamanda operadan forumda takılıp akabinde gelen mesajlara cevap veriyorum daha neBen müzik dinlerken telimi usb'ye bağlayıp oyun oynayabiliyorum..
pop up özelliği cm9 ile port olsa
ben müzik dinelerken oyun oynayıp aynı zamanda operadan forumda takılıp akabinde gelen mesajlara cevap veriyorum daha ne
markette 2 tane alternatifi varpop up özelliği cm9 ile port olsa
sizdeki multitasking kaç uygulamaya kadar?
markette 2 tane alternatifi varsuper video ve stick it programları S3 teki özelliğin aynısını yapıyorlar.
remics kamera el atmış bakalım hayırlısı
markette 2 tane alternatifi varsuper video ve stick it programları S3 teki özelliğin aynısını yapıyorlar.
Gta 3,modern combat 3,nova 3,where's my water,angry birds space açık şuan
sizdeki multitasking kaç uygulamaya kadar?
hepsini oynuyormusun şu an vay anasını
Gta 3,modern combat 3,nova 3,where's my water,angry birds space açık şuan
bu swap işini sevmeye başladım
hepsini oynuyormusun şu an vay anasını
önceden tam performans vermiyordu yani
bu swap işini sevmeye başladımmultitasking androidde şimdi iyi olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?