Limit yok,hayalinizden bile fazla paranız olsa hayalleriniz ne olurdu?
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pelın_
Bidünya ayakkabı alırdım sonra antalyanın en güzel yerlerinden evler alırdım istanbulu tamamn unuturdum sonra araba alırdım kendıme
he bide otel alırdım otelden çıkmazdım hiç mutfakta yemek yapardım (keyif)için tabi
Fazlası oluncada vermiyoruz ne yazı ki
Şu bağış programları düzenleniyor dimi?
Arayıp yok şukadar bağışladık yok bukadar para veriyoruz.Adımız bu,ismimiz şu,dükkan şurda giderken sağda,gelirken solda bilmem ne lahmacun,pide vs vs böyle yapan biliyorum adam reklamını yapmak için arıyor.Para veriyoruz diyip reklamını yapıyorlar.
Nelerini görüyoruz artık bu devirde
Fazlası oluncada vermiyoruz ne yazı ki
Şu bağış programları düzenleniyor dimi?
Arayıp yok şukadar bağışladık yok bukadar para veriyoruz.Adımız bu,ismimiz şu,dükkan şurda giderken sağda,gelirken solda bilmem ne lahmacun,pide vs vs böyle yapan biliyorum adam reklamını yapmak için arıyor.Para veriyoruz diyip reklamını yapıyorlar.
Nelerini görüyoruz artık bu devirde
Bilinen bir yer sadece,çocuk esirgeme var onuda kendiniz gidip bağış yaptığınız zaman bir anlamı olur yoksa paravan şirketlerin düzenlediği bağışlar olursa zaten bağışlanacak kişilere ulaşmazlar.Kendi cebini doldururlar
[h=1]Başlık "Limit yok,hayalinizden bile fazla paranız olsa hayalleriniz ne olurdu?" değil mi? ama herkes daha fazla kazanmanın hayalini kurmuş sanki. [/h]Hayal edebileceğimden bile daha fazla limitsiz param olsaydı, neden daha fazlasını isteyim ki. zaten limit yok
Göl kenarında bir orman evi istiyorum. Kapısında bir helikopter ve bodrum limanına demirli en az 12m'lik bir yat olmalı.