LİMERA1N jailbreak mı?--- GREENP0Sİ0N jailbreak mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
LİMERA1N jailbreak mı?--- GREENP0Sİ0N jailbreak mı?
Arkadaşlar limera1n jailbreakmı ? greenposion jailbreakmı? sorusuna yanıt aradım sonucu: iphone modellerinde (iphone 4-3gs-3g) iki jailbreak aracı ile telefonları jailbreak yapıp test ettim buna ğöre iphone4 ve 3gs(yeni bootrom) cihazlar greenposion jailbreak ile dahadüzenli çalıştı..3g iphone ise redsn0w jailbreak ile daha düzenli çalıştı..iphone4 ve 3gs cihazları limera1n ile jailbreak yaptığımda cydia üzerinde düzensizlikler meydana geldi..

sonuca göre :

GREENPOSİ0N ile-------- iphone 4 ve iphone 3gs (yeni bootrom )

LİMERA1N ile --------- iphone 3gs (eski bootrom )

REDSNOW ile ---------- iphone 3g

bjkboy2009

bjkboy2009

Üye
Slm ben dun yeni iPhone 3GS aldim ama birturlu jailbreak olmadi.limera1n denedim tamam diyor amam ekranaa cydia gelmoyorrrr. GREENPOSİ0N yapiyorum jailbreak yap yazisina basiyorum tambitii bitti diyorum hata veriyor teklarr dene diyorrrrrrr.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
3gs cihazları limera1n ile jailbreak yaptığımda cydia üzerinde düzensizlikler meydana geldi..?
ne gibi düzensizlikler
çünkü benim yeni bootroom ve limera1n ile yaptım

hakankurban

hakankurban

Üye
    Konu Sahibi
3gs cihazları limera1n ile jailbreak yaptığımda cydia üzerinde düzensizlikler meydana geldi..?
ne gibi düzensizlikler
çünkü benim yeni bootroom ve limera1n ile yaptım

cydiada donmalar oldu uyumlu olmasına rağmen yükleyebileceğim proğramlar yarıda kaldı ,cihazda kilitlenmeler oldu buna benzer düzensizlikler

--------------- Ekleme ---------------

Slm ben dun yeni iPhone 3GS aldim ama birturlu jailbreak olmadi.limera1n denedim tamam diyor amam ekranaa cydia gelmoyorrrr. GREENPOSİ0N yapiyorum jailbreak yap yazisina basiyorum tambitii bitti diyorum hata veriyor teklarr dene diyorrrrrrr.

greenposion ile sadece yeni bootrom 3gs cihazlar jailbreak yapılabiliyor..limer1n ile tüm 3gs ler yapılabiliyor..jailbreak yaparken yönlendirmeleri doğru takip

carantinas

carantinas

Üye
limera1n greenposion biraz daha kolaylastırılmıs sekli stabilize diyelim. greenposion her şekilde daha üstün lakin limera1n daha kolay geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt