Lightjb V1.2 [galaxys4 Yamalı Stabil Jelly Bean Rom]

Sponsorlu Bağlantılar

muratena

muratena

Üye
Gb yüklüycen gayet güzell hiç sorunsuzz, ama JB daha fazla program yükleniyor sırf bu yuzden JB olsun istiyorum ama bize fayda yok JB den.
Jellymod.4 cok iyi süper çalısıyor ama mesaj sadece Qklavyede yazılıyor diger klavye kullanılmıyor,3x4 klavyeyi sectigimde sadece rakam yazabiliyorum.oda sorun işte,oyle sorun olmasa Jelyymod 4. kullanırım
Telefonumu seviyorum 3 ay oldu alalı bari biraz kullanayım ileride değiştiririm.

• Beğen
Tepkiler: iOSait

iOSait

iOSait

Üye
Gb yüklüycen gayet güzell hiç sorunsuzz, ama JB daha fazla program yükleniyor sırf bu yuzden JB olsun istiyorum ama bize fayda yok JB den.
Jellymod.4 cok iyi süper çalısıyor ama mesaj sadece Qklavyede yazılıyor diger klavye kullanılmıyor,3x4 klavyeyi sectigimde sadece rakam yazabiliyorum.oda sorun işte,oyle sorun olmasa Jelyymod 4. kullanırım
Telefonumu seviyorum 3 ay oldu alalı bari biraz kullanayım ileride değiştiririm.

işt ama Gb çok sıkıcı ayrıca bazı uygulamalar için JB ye geçmek gerekiyor ben şuan bu konudaki romu kullanıyorum şarj dışında hiçbir problemi yok inşallah olmazda ama bayram sonrası yeni bir telefon almak istiyorum ama kesinlikle samsung olmayacak busefer ya htc yahut xperia da olabilir duruma göre bakacaz bende 3-4 aydır kullanıyorum bu veledi

muratena

muratena

Üye
xperia cok iyi htc baya çeşidi var haklısınn.
benim oyunla falan işim olmuyor arama internet ve birkaç uygulama kullanıyorum bu yüzden benim işimi görüyor.
fakat ben görsellige önem veriyorum bu yüzden JB olsun istiyorum ama birtürlü beklentimi karsılamadı JB.
JBmod4.0 çok iyi ondada Qklavye harici klavye kullanılmıyor:(
o yuzden suanda GB kullanmaya karar verdim..

iOSait

iOSait

Üye
xperia cok iyi htc baya çeşidi var haklısınn.
benim oyunla falan işim olmuyor arama internet ve birkaç uygulama kullanıyorum bu yüzden benim işimi görüyor.
fakat ben görsellige önem veriyorum bu yüzden JB olsun istiyorum ama birtürlü beklentimi karsılamadı JB.
JBmod4.0 çok iyi ondada Qklavye harici klavye kullanılmıyor:(
o yuzden suanda GB kullanmaya karar verdim..

Google klavye indir kullan en stabil klavyedir

muratena

muratena

Üye
ben Q klavye sevmiyorum standart 3x4 klavyesi varya ondan arıyorum

muratena

muratena

Üye
Xperia rom yükledim telefona renk geldi:)
cocore E-6.0 kernel yükledim gayet güzell widget,ler falan farklı oldu telefon.

iOSait

iOSait

Üye
Xperia rom yükledim telefona renk geldi:)
cocore E-6.0 kernel yükledim gayet güzell widget,ler falan farklı oldu telefon.

Hmm evet o romu gormustum hatta adi GALAXPERİA olcakti ama artik ugrasmiyorum 1 haftaya yeni tel alicam

muratena

muratena

Üye
bence telefonu satmadan bir dene derim.
paylaştım konuyu onay bekliyor performans ve görsellik cok güzell.
Xperia ve advance aynı anda kullanıyormuşsun gibi.
evet Xperia advance ismi.

iOSait

iOSait

Üye
bence telefonu satmadan bir dene derim.
paylaştım konuyu onay bekliyor performans ve görsellik cok güzell.
Xperia ve advance aynı anda kullanıyormuşsun gibi.
evet Xperia advance ismi.

Yok istemem orjinal haliyle kalsin

muratena

muratena

Üye
bu LightJB.1.1 ve LightJB.1.2 var hangisi daha iyi?

muratena

muratena

Üye
hmmm ok

rapcley

rapcley

Üye
Ayarlar kismi halen siyah beyaz olmamis onun disinda cok sevdim ben bunu birde arkadas giriste telefonda hava durumu yamasi felen varmis onlarida paylasirmiisn
Bende heroes of order and chaos oynu kasiyor en iyi kernel ne soylermisin cocore 6.0 var suan bende...

muratena

muratena

Üye
Ayarlar kismi halen siyah beyaz olmamis onun disinda cok sevdim ben bunu birde arkadas giriste telefonda hava durumu yamasi felen varmis onlarida paylasirmiisn
Bende heroes of order and chaos oynu kasiyor en iyi kernel ne soylermisin cocore 6.0 var suan bende...

Bu var bunu dene

rapcley

rapcley

Üye
Bu var bunu dene

Kardes bide ayarlar beyaz olmadi ... onuda halledersen super olcak saol

• Beğen
Tepkiler: muratena
brsgltkn

brsgltkn

Üye
Samsung Galaxy mini 2 ye yüklesem sorun yaratır mı ?