Lig A Macları Yayınları Başlıyo...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
Lig A Macları Yayınları Başlıyo...
Lig A'ya ekran yolu!
YAYIN İÇİN KANALD VE SHOW TEKLİF VERDİ!

SEMİNERDE AÇIKLADI

Futbol Federasyonu Başkanı Levent Bıçakçı, Lig A'da yayın sorununun seçimlerden önce mutlaka çözüleceğini açıkladı. Yönetim Kurulu Üyesi Şekip Mosturoğlu ve Lütfü Arıboğan ile birlikte TSYD'nin Kemer'deki seminerine katılan Başlan Levent Bıçakçı, gazetecilerin bu konudaki sorularını yanıtladı. Bıçakçı, "Sezon başında TRT'de sorunlar yaşandı. Genel müdürü olmadığı için de yayın gerçekleştiremedik" dedi.

PARA KAZANACAKLAR

Kanal D ve Show TV'nın Lig A'nın yayını için teklif yaptığına dikkat çeken Bıçakçı, "Ancak sadece şampiyonluğa oynayan takımların maçlarını yayınlamak istiyorlar. Ayrıca bu takımlar da fazla para talep ediyor. Biz de diğer takımlara haksızlık olacağını düşünerek tüm maçların yayınlanmasını istiyoruz. Federasyon seçimlerinden önce bu konuyu mutlaka çözeceğiz. Kulüplerin kasasına daha çok para girecek" diye konuştu.

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Bune oluyo Lig A ne yaw ne macını yayınlıyorlarmıs

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sanırım 2. Lig A Kategorisi.

kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
türkiye 2 lig A katogorisi maacları..

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
hmm dandik o maclar zaten Lig tv izliom evde kaçak Rahatım

yitik savaşçı

Üye
Liglerimiz için en hayırlısı bu...

kikaksk

kikaksk

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Mc_Kin &#064; Jan 6 2006, 02&#58;12 PM) [post=246501]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hmm dandik o maclar zaten Lig tv izliom evde kaçak Rahatım
[/b][/quote]

dandik dediğin maçlar süperligden daha zorlu ve heyacanlı gecer...izlemeyen bilemez...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...