lifetime kodu calismiyor!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
lifetime kodu calismiyor!!!
arkadaslar bir kod vardi. Hani tekefonunla kac saat konusuldugunu anlamak icin. *#92702689#
format, flash sonrasi bile sifirlanmiyordu saygac :) bu gune kadar tum nokialarimda denemistim. Symbiam bellede calismadi. Varmi deneyen???

distakjo

distakjo

Üye
telefonun modeli nedir? Cepten giriyorumda göremedim.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
e7-00

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye

Konunun ve telefonun sahibi söylemiş telefon modelini 2. Kez sen niye söylüyorsun gece gece insanın sinirini hoplatıyorsunuz ya ! Kirletmeyin şu forumu artık!

distakjo

distakjo

Üye
sızıntı belle olduğu için olabilir. Henüz eksiklikleri giderilmedi çünkü. Normalde kod doğru çalışması lazım ama :bilmm

qsaw

qsaw

Üye
Konunun ve telefonun sahibi söylemiş telefon modelini 2. Kez sen niye söylüyorsun gece gece insanın sinirini hoplatıyorsunuz ya ! Kirletmeyin şu forumu artık!
fark ettiysen arada 1dk var ben foruma girdim sıradan konuları yeni sekmede açtım sıradan bildiklerime cevap verdim bunada cevao verdim fakat diğerlerine bakdığımdan dolayı bu soruya cevap verilmişdi ben cevap verildiğini görmedim

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tamam. Sorun digil. Konudan sasmayalim. Denedinizmi siz bu kodu?

distakjo

distakjo

Üye
bende çalışıyor 28:50 :D

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
belleden once 195 saatdi )) dun belleye gectim calismiyo...

qsaw

qsaw

Üye
1:2 kaç saat oluyor ?

qsaw

qsaw

Üye
formatla sıfırlanırmı bu

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende de çalıştı,cihazım N8 kurtuluş40 bele yüklü

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bi tek bende mi yok? =(

synergy11

synergy11

Üye
evet bellede çalışıyor ömür sayacı o bende 10.21 :D

iatis

iatis

Üye
arkadaslar bir kod vardi. Hani tekefonunla kac saat konusuldugunu anlamak icin. *#92702689#
format, flash sonrasi bile sifirlanmiyordu saygac :) bu gune kadar tum nokialarimda denemistim. Symbiam bellede calismadi. Varmi deneyen???
N8 Kurtuluş40 belle de denedim.Ömür sayacı: 73.11:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt