Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lifetime kodu calismiyor!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
lifetime kodu calismiyor!!!
arkadaslar bir kod vardi. Hani tekefonunla kac saat konusuldugunu anlamak icin. *#92702689#
format, flash sonrasi bile sifirlanmiyordu saygac bu gune kadar tum nokialarimda denemistim. Symbiam bellede calismadi. Varmi deneyen???
distakjo
Üye
telefonun modeli nedir? Cepten giriyorumda göremedim.
Konunun ve telefonun sahibi söylemiş telefon modelini 2. Kez sen niye söylüyorsun gece gece insanın sinirini hoplatıyorsunuz ya ! Kirletmeyin şu forumu artık!
distakjo
Üye
sızıntı belle olduğu için olabilir. Henüz eksiklikleri giderilmedi çünkü. Normalde kod doğru çalışması lazım ama
Konunun ve telefonun sahibi söylemiş telefon modelini 2. Kez sen niye söylüyorsun gece gece insanın sinirini hoplatıyorsunuz ya ! Kirletmeyin şu forumu artık!
fark ettiysen arada 1dk var ben foruma girdim sıradan konuları yeni sekmede açtım sıradan bildiklerime cevap verdim bunada cevao verdim fakat diğerlerine bakdığımdan dolayı bu soruya cevap verilmişdi ben cevap verildiğini görmedim
Emil_Ceferli
Üye
Konu Sahibi
tamam. Sorun digil. Konudan sasmayalim. Denedinizmi siz bu kodu?
arkadaslar bir kod vardi. Hani tekefonunla kac saat konusuldugunu anlamak icin. *#92702689#
format, flash sonrasi bile sifirlanmiyordu saygac bu gune kadar tum nokialarimda denemistim. Symbiam bellede calismadi. Varmi deneyen???