"Life Form" sıkıntı çekmeden kilo verdiriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Life Form" sıkıntı çekmeden kilo verdiriyor
Awe-Cemre Life Form’un içindeki bitki zenginliği sayesinde sağlıksız yaşam tarzından şikayetçi olanlara doğal bir yaşam şekli sunuyor! İçinde bulunan bitkiler, sağlıklı kilo vermeden tutun, kolesterol ve lipid seviyesi düzenleme, iltihap giderici, vitamin yönünden destekleyici birçok özelliğe sahip özel bir üründür.

Life Form iki farklı çeşidiyle kullanım alternatifi sağlıyor. Çay halindeki Life Form günün yoğunluğunda kendine vakit ayıramayanlara rahat kullanım için, ballı karışım ise daha özenli bir şekilde besin desteği kullanmaktan keyif alanlar için sunuluyor.

Life Form’un çay ve ballı karışım hali nitelik olarak benzer olsa da bazı farklı özellikler taşıyor.

Life Form genel olarak üriner sistem ve sindirim sistemini düzenliyor, içinde bulunan bitkiler sayesinde ter yoluyla metabolizmayı istem dışı çalıştırarak sağlıklı kilo vermeye yardımcı oluyor, kolesterol ve lipit seviyesini düzenliyor, ayda yaklaşık 8 kilo vermenizi sağlıyor.

Çay halindeki Life Form iltihap giderici bir özellik taşıyor, üriner sistemi çalıştırarak böbreklerde taş ve kum oluşumunu engelliyor, toksinleri ter yoluyla atarak vücuda zindelik veriyor.

Ballı karışım Life Form ise üriner sistemi ve sindirim sistemini düzenlerken, tokluk hissi vererek fazla yemek yemeyi engelliyor ve içindeki sıvı bitki özleri ile kilo verirken, oluşacak güç kaybı ve halsizliği, mineral ve vitamin zenginliğiyle ortadan kaldırıyor.

Her haliyle, Awe-Cemre ”Life Form” hayatınızı forma sokmak için benzersiz bir yöntem!

Bilgi için:0 216 327 55 22

Marka: Awe-Cemre.

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Güzel bişeye benziyor kilo srunum var azcık denesemmi :)

Mebuchadnezzar

Üye
Yalan bunlar spor yapmadan kilo verilmez verirsenizde vücudunuz sarkar 70 yaşındaki ninem gibi olursunuz valla :D

ebrarcik

ebrarcik

Üye
hahahahahaha evde jimnastik yaparımmm :)

Mebuchadnezzar

Üye
Günde 1saat koş bi iki ayda kilo falan kalmaz

ebrarcik

ebrarcik

Üye
ah o kadar kendime ayıracak vaktim olsa neler yaparım 2 yaşında kızım var saolsun müsade etmiyor :)

Mebuchadnezzar

Üye
O zaman diet yap ama sağlıklı bi diet aç kalma ama masadanda tok kalkma günde 3 öğün değilde 5öğün ye ama az az yeki miden küçülsün

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada çocukları çok severim çocuğunu öp benim için :)

ebrarcik

ebrarcik

Üye
olmuyooo yemek görünce dayanamıyorum ki doymadan kalkınca midem agrıyo mide ülseri var bende :(

Mebuchadnezzar

Üye
Hiç boşuna bahane üretme kendine ülserin az yemekle hiç ilgisi yok

ebrarcik

ebrarcik

Üye
offf peki gırtlagıma sahip çıkamıyorum:) ama gerçekten mide agrısı çekiyorum :(

Mebuchadnezzar

Üye
Belki Çok yediğin içindir :D

ebrarcik

ebrarcik

Üye
hayır doymadıgım için :):)

Mebuchadnezzar

Üye
Yemek yemek dedik aciktim bu arada birazdan adminler ikimizide atacak :D

ebrarcik

ebrarcik

Üye
Atmazlar onlar severler bizi konuyu aktif ettik diye benimde karnım acıktı sesler geliyo neyse çıkayım kıızmı uyandırıp yemek yedireyim bende çayımdan içim yarın sabaha kadar açımmmm :)

Mebuchadnezzar

Üye
Kib gece kalkıp yeme sakın :D

ebrarcik

ebrarcik

Üye
ok yemem saat 6 dan sonra bişey yemiyom gece acıkıyom :)