Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Güç (batarya) tasarrufu için ayarları var onları yap farkı göreceksin
aksaronur
Üye
Her şey güzel, ayarlardan telefonu çok güzel özelleştirebiliyorum yeni ayarlar eklenmiş fakat sevdeğim yanı pil göstergesi widget ı yok pilimin yüzde kaç olduğunu göremiyorum
- - - Eklendi - - -
ha bir de ekranın köşelerine vurunca resim müzik felan değişiyordu ya (g key ) o da kalkmış ama yine de güzel. Zaten lükstü
Her şey güzel, ayarlardan telefonu çok güzel özelleştirebiliyorum yeni ayarlar eklenmiş fakat sevdeğim yanı pil göstergesi widget ı yok pilimin yüzde kaç olduğunu göremiyorum
Linkleri Mediafire kaldırmış. Pro üyelik almamı istiyor. Arkadaşlar kusura bakmayın. En yakın zamanda başka paylaşım siteleri le değiştireceğim.
Teknik Hata için hepinizden özür diliyorum..
- - - Eklendi - - -
Linkler saat 18:54 itibariyle değişmiştir. Bilginize..
szrsvgc81
Üye
kardeşim emeğine sağlık çok işime yarıcak inşallah ama sana zahmet bir daha linkleri yeniler misin ölmüş linkler
- - - Eklendi - - -
tamamdır kardeşim 4shared telekomünikasyon engelleiydi dns değiştirerek indirdim emeğine sağlık