LG'nin yeni phablet modeli ''G Pro 2'' duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
G2 den güzel ve daha alınası

Invoke

Invoke

Üye
Kalemi var gibi durmuyor. G Proda da yoktu ama zaten pek de mühim değil bence. Kalemi destekleyebilmek de önemli. @messevim Ama tasarım hoş.

messevim

messevim

Üye
Kalemi var gibi durmuyor. G Proda da yoktu ama zaten pek de mühim değil bence. Kalemi destekleyebilmek de önemli. @messevim Ama tasarım hoş.

Tasarıma diyecek birşey yok zaten.. Acaba G2 Kalemi destekliyor mu merak ettim şimdi :hmmm

xtrem06

xtrem06

Üye
Pek fazla bilgim yok ama hızlı olmasa da yine kolay kolay desteklerini çekmiyor telefonların dan. Arkadaşım da Ace 2 var kaç yıllık telefon ona geçenler de güncelleme geldi ve 2,3 ten 4.1 e yükseldi..

samsungun daha 2 dönem önceki cihazı s2 4.1.2 de kaldı halbuki donanım olarak 4.3-4.4 bile kaldırır ama gel görki güncelleme yok.niye versin ki başka cihaz millete yeni cihaz sattırmak varken.lg de belki güncelleme vermiyor veriyorsada geç veriyor ama ben lg kadar sistemi stabil çalışan yazilim konusunda kusursuza yakın Firma görmedim g pro 2 gerçektende üst düzey olmuş özellikle benim gibi büyük ekran sevenler için şahane makina yapmış

• Beğen
Tepkiler: Dede ve mehsevim
Invoke

Invoke

Üye
samsungun daha 2 dönem önceki cihazı s2 4.1.2 de kaldı halbuki donanım olarak 4.3-4.4 bile kaldırır ama gel görki güncelleme yok.niye versin ki başka cihaz millete yeni cihaz sattırmak varken.lg de belki güncelleme vermiyor veriyorsada geç veriyor ama ben lg kadar sistemi stabil çalışan yazilim konusunda kusursuza yakın Firma görmedim g pro 2 gerçektende üst düzey olmuş özellikle benim gibi büyük ekran sevenler için şahane makina yapmış

Kusura bakma da demek ki telefon görmemişsin. LG'nin öyle, bu kadar stabil çalışıyor diye abartacak bir arayüzü yok. Ha touchwizle kıyaslıyorsanız yine bir nevi ama o kadar abartmaya lüzum yok. G2den bahsetmeyelim o zaten bayağı üst seviye bir cihaz, normal o yüzden.

messevim

messevim

Üye
Ben g2 kullanıyorum ama şu anda yazılım konusun da g2 nin acil birkaç yazılım düzenleme güncellemesi göndermesi gerekiyor. O kadar büyük bir sorun değil ama örneğin lg nin klavyesi telefon tuşu modunda iken hiçbir tarayıcı da T9 çalışmıyor. Harita ya girdiğiniz de navigasyon da türkçe karakterler yok. sıkıntı oluşturuyor. ve bir kaç küçük ama önemli hataları da var. yalnız dediğiniz gibi hoş bir yazılımı ve arayüzü var.

xtrem06

xtrem06

Üye
Kusura bakma da demek ki telefon görmemişsin. LG'nin öyle, bu kadar stabil çalışıyor diye abartacak bir arayüzü yok. Ha touchwizle kıyaslıyorsanız yine bir nevi ama o kadar abartmaya lüzum yok. G2den bahsetmeyelim o zaten bayağı üst seviye bir cihaz, normal o yüzden.

ben telefon görmemişsem görmem gereken telefon nedir dostum biraz bahset ama konuya muhatap cihazslar olsun ;)

Invoke

Invoke

Üye
ben telefon görmemişsem görmem gereken telefon nedir dostum biraz bahset ama konuya muhatap cihazslar olsun ;)

LG'nin orta/düşük seviye cihazlarına bakarsak öyle çok da başarılı bir arayüzü yok.

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim, boran9999 ve Invoke
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bi kerede görmedimkş şu yeni çıkacak telefonları kusursuz bulun :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve boran9999
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Hayırlisi be gülüm.

Türe

Türe

Üye
Çok güzel görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G Pro 2 hands-on video:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

LG G Pro 2 benchmark sonuçları:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Antutu sonuçları biraz düşükmüş.. Fiyatı ne olacak sizce? 1500 den yukarı olur dime?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Resmi hands-on video:

messevim

messevim

Üye
Resmi hands-on video:

Çok güzel yazılımlar var içinde. Acaba güncelleme ile G2 ye gelebilir mi bu yazılımlar ?

Üst Alt