G2 nin ekranına bile büyük diyenler var.. Artık buna ne diyecekler..G2 den güzel ve daha alınası
AynenBen LG nin tasarımlarını çok seviyorum![]()

Kalemi var gibi durmuyor. G Proda da yoktu ama zaten pek de mühim değil bence. Kalemi destekleyebilmek de önemli. @messevim Ama tasarım hoş.

Pek fazla bilgim yok ama hızlı olmasa da yine kolay kolay desteklerini çekmiyor telefonların dan. Arkadaşım da Ace 2 var kaç yıllık telefon ona geçenler de güncelleme geldi ve 2,3 ten 4.1 e yükseldi..
samsungun daha 2 dönem önceki cihazı s2 4.1.2 de kaldı halbuki donanım olarak 4.3-4.4 bile kaldırır ama gel görki güncelleme yok.niye versin ki başka cihaz millete yeni cihaz sattırmak varken.lg de belki güncelleme vermiyor veriyorsada geç veriyor ama ben lg kadar sistemi stabil çalışan yazilim konusunda kusursuza yakın Firma görmedim g pro 2 gerçektende üst düzey olmuş özellikle benim gibi büyük ekran sevenler için şahane makina yapmış
Ben g2 kullanıyorum ama şu anda yazılım konusun da g2 nin acil birkaç yazılım düzenleme güncellemesi göndermesi gerekiyor. O kadar büyük bir sorun değil ama örneğin lg nin klavyesi telefon tuşu modunda iken hiçbir tarayıcı da T9 çalışmıyor. Harita ya girdiğiniz de navigasyon da türkçe karakterler yok. sıkıntı oluşturuyor. ve bir kaç küçük ama önemli hataları da var. yalnız dediğiniz gibi hoş bir yazılımı ve arayüzü var.samsungun daha 2 dönem önceki cihazı s2 4.1.2 de kaldı halbuki donanım olarak 4.3-4.4 bile kaldırır ama gel görki güncelleme yok.niye versin ki başka cihaz millete yeni cihaz sattırmak varken.lg de belki güncelleme vermiyor veriyorsada geç veriyor ama ben lg kadar sistemi stabil çalışan yazilim konusunda kusursuza yakın Firma görmedim g pro 2 gerçektende üst düzey olmuş özellikle benim gibi büyük ekran sevenler için şahane makina yapmış
Kusura bakma da demek ki telefon görmemişsin. LG'nin öyle, bu kadar stabil çalışıyor diye abartacak bir arayüzü yok. Ha touchwizle kıyaslıyorsanız yine bir nevi ama o kadar abartmaya lüzum yok. G2den bahsetmeyelim o zaten bayağı üst seviye bir cihaz, normal o yüzden.
ben telefon görmemişsem görmem gereken telefon nedir dostum biraz bahset ama konuya muhatap cihazslar olsun![]()
Sana abi diyebilir miyimBüyük ekran severlere iyi bir alternatif 20 gün sonra fransaya geçecem satışa sunulursa alırım birtane Kendim kullanmam ama iyi bir hediye olabilir![]()

bi kerede görmedimkş şu yeni çıkacak telefonları kusursuz bulun![]()

Antutu sonuçları biraz düşükmüş.. Fiyatı ne olacak sizce? 1500 den yukarı olur dime?
Çok güzel yazılımlar var içinde. Acaba güncelleme ile G2 ye gelebilir mi bu yazılımlar ?Resmi hands-on video:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız