papakudioflu
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
+1Seneye telefon lar için soğutma fani çıkarsa şaşırmama bu ne işlemci ya
Çekirdek sayısı 4 çekirdek zaten s3 gibi optimizasyonu iyi yapmalı LG..Kötü optimizasyon huyundan vazgeçer ve işi çözerse donanımın da hakkını alır..Destek de lazım ayrıca..Fan takmak o kadar kolay değil işte..Optimizasyonu iyi yaparlarsa 4 çekirdek o kadar sorun çıkarmaz..Ama LGişte benim aklımda hep bir soru işareti..Seneye telefon lar için soğutma fani çıkarsa şaşırmama bu ne işlemci ya
Çekirdek sayısı 4 çekirdek zaten s3 gibi optimizasyonu iyi yapmalı LG..Kötü optimizasyon huyundan vazgeçer ve işi çözerse donanımın da hakkını alır..Destek de lazım ayrıca..Fan takmak o kadar kolay değil işte..Optimizasyonu iyi yaparlarsa 4 çekirdek o kadar sorun çıkarmaz..Ama LGişte benim aklımda hep bir soru işareti..
Lg baştan ayağa soru işareti.. Donanımları hep yüksek tutuyor ama performansda bi cacık yok ve cihazları da o kadar dikkat çekmiyor kendisi de pek dikkat etmeyip destek vermiyor zaten,şahsen tasarımlarını da beğenmiyorum arayüzleri de keza pek hoş değil..
Onu hiç sorma Atrix gibi bir telefon var ama destek yoksunu bu XDA ya da yansıyor..LG de böyle..Sanırım kadrosu yenilendi ama LG nin yeni destekler gelir mi bilemeyeceğim ama büyük ihtimal LG'liğini gösterir.
Dediğin gibi LG işte.Her zaman çitayı atlatır donanım manyağı telefonlar çıkartır ama bu telefonlar bir türlü başarılı olmaz, başarılı iyi bir model olsada destek gelmez.Bir LG bir Motorola destekten kaybediyorlar.En kral telefonu üretse LG almadan önce defalarca düşünür ve hatta almayabilirim bile desteği yüzünden.Motorola olayı ise zaten ayrı bir vaka.Google kendi şirketine en sağlam desteği vereceğine gidip Samsung Galaxy Nexus gibi ortak çalışma telefonlara destek veriyor...
Ben de beğenmiyorum arayüzünü mesela 4x i inceledim kasiyerin telefonu idi donanımı süpercidden ama One x veya s3 kadar tat vermedi açıkçası bana..Bu da optimizasyonun ne kadara Dalvik performans odaksız yapıldığını kanıtlıyor bence..
Onu hiç sorma Atrix gibi bir telefon var ama destek yoksunu bu XDA ya da yansıyor..LG de böyle..Sanırım kadrosu yenilendi ama LG nin yeni destekler gelir mi bilemeyeceğim ama büyük ihtimal LG'liğini gösterir.
Eskisi kadar değilim ama doğruyu söyle Samsung bölümüne uğrayamıyorum
Onu bırakta sen yine aktifleşmişsin geldin mi maraşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?