lg'nin yeni amiral gemisi geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
lg'nin yeni amiral gemisi geliyor
Akilli telefon alaninda zor gunler geciren lg qualcomm tarafindan da onaylanan yeni donanim canavariyla biraz olsun ayaga kalkabilir. Qualcomm'un ikinci nesil quad core işlemcisinin kullanilacagi 4.7" ekran boyutundaki yeni modelde 2gb da ram kullanilacagi belirtilmiş. Tanitim icin yayinlanan bu videodan başka lg 5, adet daha tanitim videosu yayinlayacagini ve bu model icin bir web sayfasi hazirladigini da duyurdu. Lg ayni zamanda bu cihazda 13mp kamera kullanilacagini da belirtmiş. Daha fazla bilgiye aşagidaki linkten ulaşabilirsiniz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Güzel.:eller:Sağolasın hünkarım.

- - - Eklendi - - -

Adreno 320 de iyice popüler oldu.

abandonware

abandonware

Üye
adreno 320 - pöff :ehe bi bize gelmedi yahu çıkarın artık :)

Del Rey

Del Rey

Üye
LG :kotu:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eklemeyi unutmuşum:apq8064 1.5ghzquad core cpu adreno320 gpu kullaniliyor.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
varrick

varrick

Üye
2 gb ram iyimis :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
2 gb ramın hakkını verirse süper telefon olur ;)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Umarım eski lg olmaz donanimi iyi cunku.

15097

15097

Üye
Umarım...

incitemfm

incitemfm

Üye
oha

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Seneye telefon lar için soğutma fani çıkarsa şaşırmama bu ne işlemci ya

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Seneye telefon lar için soğutma fani çıkarsa şaşırmama bu ne işlemci ya
Çekirdek sayısı 4 çekirdek zaten s3 gibi optimizasyonu iyi yapmalı LG..Kötü optimizasyon huyundan vazgeçer ve işi çözerse donanımın da hakkını alır..Destek de lazım ayrıca..Fan takmak o kadar kolay değil işte..Optimizasyonu iyi yaparlarsa 4 çekirdek o kadar sorun çıkarmaz..Ama LGişte benim aklımda hep bir soru işareti..

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lg baştan ayağa soru işareti.. Donanımları hep yüksek tutuyor ama performansda bi cacık yok ve cihazları da o kadar dikkat çekmiyor kendisi de pek dikkat etmeyip destek vermiyor zaten,şahsen tasarımlarını da beğenmiyorum arayüzleri de keza pek hoş değil..

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Çekirdek sayısı 4 çekirdek zaten s3 gibi optimizasyonu iyi yapmalı LG..Kötü optimizasyon huyundan vazgeçer ve işi çözerse donanımın da hakkını alır..Destek de lazım ayrıca..Fan takmak o kadar kolay değil işte..Optimizasyonu iyi yaparlarsa 4 çekirdek o kadar sorun çıkarmaz..Ama LGişte benim aklımda hep bir soru işareti..

Dediğin gibi LG işte.Her zaman çitayı atlatır donanım manyağı telefonlar çıkartır ama bu telefonlar bir türlü başarılı olmaz, başarılı iyi bir model olsada destek gelmez.Bir LG bir Motorola destekten kaybediyorlar.En kral telefonu üretse LG almadan önce defalarca düşünür ve hatta almayabilirim bile desteği yüzünden.Motorola olayı ise zaten ayrı bir vaka.Google kendi şirketine en sağlam desteği vereceğine gidip Samsung Galaxy Nexus gibi ortak çalışma telefonlara destek veriyor...

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Lg baştan ayağa soru işareti.. Donanımları hep yüksek tutuyor ama performansda bi cacık yok ve cihazları da o kadar dikkat çekmiyor kendisi de pek dikkat etmeyip destek vermiyor zaten,şahsen tasarımlarını da beğenmiyorum arayüzleri de keza pek hoş değil..

Ben de beğenmiyorum arayüzünü mesela 4x i inceledim kasiyerin telefonu idi donanımı süpercidden ama One x veya s3 kadar tat vermedi açıkçası bana..Bu da optimizasyonun ne kadara Dalvik performans odaksız yapıldığını kanıtlıyor bence..

Dediğin gibi LG işte.Her zaman çitayı atlatır donanım manyağı telefonlar çıkartır ama bu telefonlar bir türlü başarılı olmaz, başarılı iyi bir model olsada destek gelmez.Bir LG bir Motorola destekten kaybediyorlar.En kral telefonu üretse LG almadan önce defalarca düşünür ve hatta almayabilirim bile desteği yüzünden.Motorola olayı ise zaten ayrı bir vaka.Google kendi şirketine en sağlam desteği vereceğine gidip Samsung Galaxy Nexus gibi ortak çalışma telefonlara destek veriyor...
Onu hiç sorma Atrix gibi bir telefon var ama destek yoksunu bu XDA ya da yansıyor..LG de böyle..Sanırım kadrosu yenilendi ama LG nin yeni destekler gelir mi bilemeyeceğim ama büyük ihtimal LG'liğini gösterir.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Ben de beğenmiyorum arayüzünü mesela 4x i inceledim kasiyerin telefonu idi donanımı süpercidden ama One x veya s3 kadar tat vermedi açıkçası bana..Bu da optimizasyonun ne kadara Dalvik performans odaksız yapıldığını kanıtlıyor bence..

Onu hiç sorma Atrix gibi bir telefon var ama destek yoksunu bu XDA ya da yansıyor..LG de böyle..Sanırım kadrosu yenilendi ama LG nin yeni destekler gelir mi bilemeyeceğim ama büyük ihtimal LG'liğini gösterir.

Onu bırakta sen yine aktifleşmişsin geldin mi maraşa :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Onu bırakta sen yine aktifleşmişsin geldin mi maraşa :ehe
Eskisi kadar değilim ama doğruyu söyle Samsung bölümüne uğrayamıyorum :kıskıs: Daha gelmedim dönüş 3-4 Eylül gibi :D Bu arada konuda sohbet etmeyelim PM at konuşalım dün mod kızdı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt