LG'nin yeni telefonu 4 çekirdekli işlemci, 2GB RAM ve 13MP kamera ile geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
LG'nin yeni telefonu 4 çekirdekli işlemci, 2GB RAM ve 13MP kamera ile geliyor

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S III'ü duyurmasının ardından memleketlisi LG'nin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu idi. Resmi duyurusu Galaxy S III'ün hemen ardından yapılan Optimus LTE2 modeli 2GB RAM kapasitesi ile dikkat çekerken, ortaya çıkan son bilgiler LG'nin daha yüksek konfigürasyona sahip model hazırlandığına işaret ediyor.

LG'nin üst seviye telefon segmentinde bayrak taşıyıcı model olabileceği konuşulan LS970, 4,67-inç büyüklüğünde ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde ekran ile geliyor.
Qualcomm'un Krait tasarımını temel alan dört çekirdekli Snapdragon APQ8064 işlemcisinden güç alan telefonda grafik birimi olaraksa Qualcomm'a göre konsol seviyesinde görüntü kalitesi sunan ''Adreno 320'' GPU'su eşlik ediyor. Android işletim sistemini kullanan ve LTE uyumlu olan telefonun 2100 mAh kapasiteli pil ile geleceği ve üzerinde 13MP çözünürlüğünde kamera olacak

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
LG de habire şişiriyor ama gpu baya iyi 2 gb ram de var.. Sanırım 2 sene sonraki oyunları açan bugünki tek android cihaz bu olur bir de s3

Astrosman

Astrosman

Üye
Hadi hayırlısı

klongs

klongs

Üye
LG de habire şişiriyor ama gpu baya iyi 2 gb ram de var.. Sanırım 2 sene sonraki oyunları açan bugünki tek android cihaz bu olur bir de s3

portlarız can sorun değil :D androidde çareler tükenmez

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
benim için sıkıntı yok :) önümüzdeki bir ömür kullanmayı düşünmüyorum :D

EageN

EageN

Üye

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S III'ü duyurmasının ardından memleketlisi LG'nin nasıl bir yanıt vereceği merak konusu idi. Resmi duyurusu Galaxy S III'ün hemen ardından yapılan Optimus LTE2 modeli 2GB RAM kapasitesi ile dikkat çekerken, ortaya çıkan son bilgiler LG'nin daha yüksek konfigürasyona sahip model hazırlandığına işaret ediyor.

LG'nin üst seviye telefon segmentinde bayrak taşıyıcı model olabileceği konuşulan LS970, 4,67-inç büyüklüğünde ve 1280 x 768 piksel çözünürlüğünde ekran ile geliyor.
Qualcomm'un Krait tasarımını temel alan dört çekirdekli Snapdragon APQ8064 işlemcisinden güç alan telefonda grafik birimi olaraksa Qualcomm'a göre konsol seviyesinde görüntü kalitesi sunan ''Adreno 320'' GPU'su eşlik ediyor. Android işletim sistemini kullanan ve LTE uyumlu olan telefonun 2100 mAh kapasiteli pil ile geleceği ve üzerinde 13MP çözünürlüğünde kamera olacak

Kaynak = Donanımhaber.com

Haber, maxicep portal sayfasında daha ayrıntılı bir şekilde mevcuttur. Kendi sitemizde olanlara bakalım, diğer sitelerden kaynak göstermeden önce...

LG’den 1.5Ghz dört çekirdekli Krait CPU içeren LS970 “Eclipse” geliyor

• Beğen
Tepkiler: Elektr0

EtemSEL

Üye
Özellik açısından iyi güzel de şuncacık cihaza bu kadar afaki gösteriş çok saçma geliyor. resmen bilgisayar yapmışlar.

E şimdi şöyle düşünüyorum:
-Ben bunu bilgisayar niyetine kullanıcam çünkü bütün özellikleri buna yeterli.
Ama minicik ekranda bilgisayar tadı almadıktan sonra gerçekten bilgisayar gibi herşeyimi takır takır rahat rahat kullanamadıktan sonra ne yapayım böyle telefonu herşey yerinde olmalı bence.

Yani arkadaşlarfazla geveledim belki karıştırdım. Ama 2gb ram , gpu vs. falan feşmekan birsürü özellik için sadece alo diyeceğim bir cihazı belki aklıma gelirse arada bir internete gireceğim bir cihaza, fiyatını falan bilmiyorum bakmadım takriben 1500 2000 tl arasıdır. vermen o parayı yazık ya.

pRime.

pRime.

Üye
lg'ye para verir miyim? hayır.

aleranol

aleranol

Üye
Ya da ben?:d: yalnız usta senin ki de iki manaya geliyo çok sakat :kop:

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konu yine güme gitti :kop2:

anılbaran

anılbaran

Üye
benim pc de 1GB RAM var

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
benimkindede 1gb :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt