LG'Den Snapdragon 805'Li Telefon Geliyor...

Sponsorlu Bağlantılar

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
LG'Den Snapdragon 805'Li Telefon Geliyor...

Kore'den gelen haberlere göre LG G3'ten daha ileri özelliklere sahip yeni bir telefon geliştiriyor. Güney Koreli taşıyıcılardan alınan bilgilere göre şirket LG-F460L, LG-F460k ve LG-460S (taşıyıcıya göre farklı isimlendirme) kod numaralarına sahip deyim yerindeyse yeni bir donanım canavarı telefon hazırlıyor.

F460K/L/S akılı telefonun ne zaman piyasada olacağı bilinmiyor. 2,5GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 805 işlemcisinden güç alacak akıllı telefonun grafik birimini ise Adreno 330'a göre %30-40 oranında daha yüksek performans sunan Adreno 420 oluşturacak.

LG Vu 4 olması beklenen telefonda ayrıca 3GB RAM yer alacak. Ekran boyutu henüz bilinmeyen telefonda çözünürlük seviyesi ise G3'te olduğu gibi 2K (1.440x2.560 piksel) olacak.

LG U+ operatörünün resmi sitesinde varlığı teyit edilen üstü düzey akıllı telefonda ayrıca 13MP çözünürlüklü bir kamera yer alacak. Söz konusu kameranın G3'te yer alan sensörle benzer özelliklerde olması bekleniyor.
Sizce Bu Telefon LG G3 Prime Olabilirmi?

Edit:LG G3 Almaya Karar Vermişken Olcak Şeymi Bu:hehe::hehe:

Son düzenleme:

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Eğer vu serisi ise Kare ekran ve tutulmaz

0MG90

0MG90

Üye
Firmalar kafayı yedi herhalde

KayraBey

KayraBey

Üye
G3 ten iyisi başka bir Lg dir :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim ve Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
G3 almayalım mı şimdi ? :D

• Beğen
Tepkiler: Dede
AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Aynen

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Aynen

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ama öyle çok iyi model cıkmassa lg g3 kesin alacağım tabikide en önemli faktör fiyatı siz alıcak olursan hangi versiyonunu alacaksınız 16 mı 32 mi ?

efsane_6868

efsane_6868

Üye
bence bu haberler sırf rakip firmaların G3 ün önünü kesmek için uydurdukları haberler çünkü daha yeni çıkan bi telefon için böyle bi haber vermeleri imkansız

Rakipler G3 ün önünü kesiyor ama G3 çogu rakibini bayaa heba edecek

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
ama öyle çok iyi model cıkmassa lg g3 kesin alacağım tabikide en önemli faktör fiyatı siz alıcak olursan hangi versiyonunu alacaksınız 16 mı 32 mi ?
Ben 32 almayı düşünüyorum. Siz?

canko13

canko13

Üye
Lg çok güzel ataklar bunlar.

AndroidTR20

AndroidTR20

Üye
    Konu Sahibi
Ben 32 almayı düşünüyorum. Siz?

16lık ve 32lik modeller arasında 100-200 tl fark olursa 32 gb tercih ederim ancak daha fazla fiyat farkı olursa 16 gb tercih ederim herzaman benim için önemli olan faktör fiyat

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
16lık ve 32lik modeller arasında 100-200 tl fark olursa 32 gb tercih ederim ancak daha fazla fiyat farkı olursa 16 gb tercih ederim herzaman benim için önemli olan faktör fiyat
Benimde aynen öyle

• Beğen
Tepkiler: AndroidTR20
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Millet Z2 almadan Z3 dedikoduları başladı, Millet G3 almadan 805'li telefon dedikoduları başladı. İnsanlar neyi ne zaman alıp almayacağını şaşırdı.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Lg'de paranın tadını alıp samsung gibi telefon üzerine telefon tanıtacaksa şimdiden geçmiş olsun lg diyim.g3de bu kadar buyutmeyelim ya :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Abi,yapmayın etmeyin her seferinde böyle oluyor, şimdi millet onu mu alsam diye kafayı sıyıracak.

Invoke

Invoke

Üye
Saçma, olmadı. İyi değil. S5 Prime gibi gereksiz. Amiral la bu. Adamların en iyisi olması lazım, bayrak taşıyanı. Ee? Bir iyisi çıkarsa ne olacak? G2'nin üzerine G3 çıkması ya da Z1 üzerine Z2 çıkması ile farklı bir olay prime çıkması. İyi değil bence. En iyisini htc yapıyor valla.

Son düzenleme:
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Saçma olmadı. İyi değil. S5 Prime gibi gereksiz. Amiral la bu. Adamların en iyisi olması lazım, bayrak taşıyanı. Ee? Bir iyisi çıkarsa ne olacak? G2'nin üzerine G3 çıkması ya da Z1 üzerine Z2 çıkması ile farklı bir olay prime çıkması. İyi değil bence. En iyisini htc yapıyor valla.
Valla hocam tam anlayamadım yazdığınızı biraz daha açar mısınız ? :D

Üst Alt