Yani yaşam ucuz vergi yok demek o ekonomi çökmüş hizmet ölmüş demektir.
Bizim burda en garibanımızda araba var orda benzin sudan ucuz ama araç sayısı azdır özellikle lüks denilebilecek araç sayısı oldukça düsüktür diye tahmin ediyorum.Bu da Türkiye'de verginin bir anlamda satın almayı azaltmadan kaynaklı oldugunu gösteriyor.
buranın yönetim biçimi çok farklı dikdatör bi yönetim biçimi var mesela değil zengin milyarder ol
Ferrari porshe lamborcinii hammer bugatti gibi arabalara binemezsin helikoptere binemezsin çünkü bindiğin araç buranın başbakanından iyi olmaması lazım ben gurbette çok çalıştım azerilerle çalıştım türkmenlerle çalışıyorum taciklerle özbeklerle kırgızlarla çalıştım ukraynalılarla çalıştım ve gördüğüm kadarıyla
Rusyadan ayrıldığına hepsi çok pişman keşke geri dönse diyorlar ama iş işten geçmiş
şuan Türkyede kürdistanı kurmaya uğraştıkları gibi zamanındada onlar bölündüler
buranın şartları verğiyle felan hiç alakası yok dikdatör bir yönetim biçimi olduğu için halkına zulm ediyor
nasıl zulm ediyor dersen en ucuz sigara 7 dolar saat 11 den sonra dışarı çıkmak yasak dışarda sigara içmek yasak
Kuranı Kerim okutmak yasak yabancıların türkmen kızlarla konuşması bile yasak
facebook yasak youtube yasak büyük sitelerin geneli yasak
başbakana değil küfürlü yazı yazmak ona karşı küçük bir makale bile yazmak yasak
burada internet 4g ama halkı heryere girmesin diye sadece kendi ve yandaşları girebiliyor halkı en hızlı 1 mb den bağlanabiliyor
hatta şu bile var atıyorum eskişehirdeki bir vatandaş ankarada çalışması için bile evrak gerekiyor çünkü yasak
say sayyy bitmez