Telefon Tavsiyesi LG4 & Note 4& S6

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Telefonu Alayım

• LG G4

Kullanılan: 9 37.5%
  • Note 4

Kullanılan: 3 12.5%
  • S6

Kullanılan: 3 12.5%
  • Çıkarsa Note 5

Kullanılan: 9 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    24
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
LG4 & Note 4& S6
Merhaba arkadaşlar ben Türkmenistanda çalışıyorum burda vergi olmadığı için telefonlar Türkiye ye göre baya ucuz bücce sıkıntım yok bende şuan LG G3 32 Gb var
telefondan çok memnunum tek sıkıntım çok çabuk ısınıyor özellikle 4g ile internete bağlandığımda

size danışmak istedim benim gönlüm G4 den yana ama kronik olarak olsun normal olarak olsun pek araştıramadım

sizce hagisini alabilirim

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Isındığı için değiştiriyorsan bence değiştirme 3g yada 4g kullanımında diğer cihazlarda belli bir sıcaklığa ulaşacaktır. Özellikle metal kasa varsa sıcaklığı daha iyi iletiyor.

rodinatr

rodinatr

Üye
g4 de kronik bi sorun yok açıkçası kahverengi deri alırsan kararıyor ama bende siyah var olsa bile belli olmaz çok şık gerçekten. akıcı bi telefon yaz aylarında haliyle biraz ısınma olabiliyor ama bu bütün telefonlar için geçerl. kkamerası ve ekranı zaten kendine bağlıyor. ekran süresi olarakta 4 saat rahat bende. ele tam oturuyor bu da çok güzel birşey.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Her cihaz ısınıyor bunlar arasında en serin çalısan Note 4 ama o da mesela G4 S6 40 ise Note 4 38-39.
G4 deri oldugundan ısıyı pek hissettirmiyor ısı açısından artısı bu digerlerine göre.
Ama ısınıyor diye telefon degistirmek ya da ısınmıyor diye telefon almak bana göre yanlıs bir düsünce.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
değiştirmek istiyorsan note 5, neden olmasın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Eğer ki değiştirir isen, bence değiştirme. Çıkarsa değilde 12 gün sonra tanıtacak Note 5'i al. Her zaman son model :oke:

rodinatr

rodinatr

Üye
yani son model her zaman iyidir ama en önemlisi fiyatı

byAndroid

byAndroid

Üye
3 ü de güzel telefon kamera konusuna note 4 zayıf kendin karar ver ben s6 alirim ama

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Yok ben telefonu degistirmeyecem g3 u babama verecem kendime hangisini alacagima karar veremedim
Note 5 ciksin bakalim en iyisi o zaman karar vermek

hikmet366

hikmet366

Üye

S6 nin çekme si kendim cektim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok ben telefonu degistirmeyecem g3 u babama verecem kendime hangisini alacagima karar veremedim
Note 5 ciksin bakalim en iyisi o zaman karar vermek
Kesinlikle :oke: Note 5 kasa ve S-PEN olarak en iyisi olacak :oke: Kamerayı biliyorsun zaten S6'da dahi 0.2 saniyede giriyor. Note 5'te de aynı olacaktır :oke:

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefon alacam yeni yasa için hazirlik başlamışyurtdisindan gelen telefonlar 600 tl ödeyecekmiş
Devlet hakikaten milleti bitirmek için her kozu kullaniyor ayıp hakikatende

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ya telefon alacam yeni yasa için hazirlik başlamışyurtdisindan gelen telefonlar 600 tl ödeyecekmiş
Devlet hakikaten milleti bitirmek için her kozu kullaniyor ayıp hakikatende
Yurt dışından mı alacaktın?

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah kabul edilmezde şuan için almayı düşündüğüm Lg G4 u alirim

Note 5 de iyi olurvama muhtemelen çok pahalı olur bakarim eger zamanla fiyati düşerse Lg yi satar başka model alirim
Türkmenistan da telefon ucuz disardan getirmeye tenezzül bile etmiyorlar

Bizimkilerde herkez yurtdisindan getiriyor bari vergileri dusurelimde kimse almasin diyeceklerine zamda zam hayirlisi bakalim
E
Yurt dışından mı alacaktın?
Evet ben Türkmenistan da çalışıyorum suan

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 5 normal fiyatla 2800 olur vergisi cartu curtu 3000 olur gibime geliyor. 2500'den aşağı bütçeniz var ise boşuna beklemeyin.

efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Burda lg g4 ler saka değil 1200 tl ye denk geliyor
Vergi turkiyede aşırı fazla
Radio vergisi
Kdv
Ötv
Gelir
Say say bitmez

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
efsane_6868

efsane_6868

Üye
    Konu Sahibi
Hayır turmen para bilrimi manat geçiyor
Ama telefonları dolar bazinda aliyoruz
Burda dolar kuru sabit 3.5

• Beğen
wwwhmz

wwwhmz

Üye
Bende note4 ile g4 arasında kalmıştım s-pen için note 4 aldım çok memnunum. Kamerası daha önce kullandığım z2 ye göre çok çok daha iyi.

• Beğen