LG yeni amiral gemisi akıllı telefonu “G2″yi dansla tanıtıyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG yeni amiral gemisi akıllı telefonu “G2″yi dansla tanıtıyor
Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticileri arasında yer alan Samsung haricinde yine Güney Kore kökenli bir firma olan LG, geçtiğimiz ay yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli olan G2‘yi resmi olarak duyurmuştu. LG‘nin yeni akıllısı için reklam ve tanıtım kampanyalarına hızla devam ediyor.

LG G2 için yeni bir etkinlikle karşımıza geldi. Ukrayna Kiev’de ki etkinlikte LG dansçıları kullanarak oldukça eğlenceli bir gösteri sunuyor. Bakıldığında trafiğe kapatılmış bir caddede yapılan gösteri de LG G2 yazılı tişörtler giyen dansçılar modern dans figürleri ile eğlenceli bir koreografi sunuyorlar.

LG G2‘nin teknik özellikleri de verecek olursak eğer, 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğe sahip olan akıllı telefon 2.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 800 yonga setinden güç alırken, 2GB sistem belleği ve 16GB/32GB dahili veri kapasitesi sunuyor.
LG G2 akıllı telefon 13MP arka kamera yanı sıra 2.1MP ön kamera ile geliyor. Google Android 4.2.2 Jelly Bean mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefon 3.000mAh batarya barındırıyor.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

http://www.maxicep.com/portal/lg-yeni-amiral-gemisi-akilli-telefonu-g2yi-dansla-tanitiyor.html

• Beğen
Tepkiler: Buğra

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
Lg kullanmış birisi olarak LG hakkında güzel şeyler düşünüyorum.Bu cihazın alınabilir olduğunu söylemek bence mümkün.Ayrıca konu için teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim. Tabi mümkün LG tasarım konusunda farkını koymuş donanım zaten üst seviye. Daha büyük ekran istemeyenler için iyi bir seçenek.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve FordFocus RS
blood_angel

blood_angel

Üye
lg den soğumuştum lg optimus g yi çıkattıktan sonraa kanım kaynadı resmen çok güzel telefonlar üretiyor birazda arkasında dursa günceleme verse bence en iyi marka olur

Türe

Türe

Üye
Biraz da samsumg u taklidi birakip ozgun olurlarsa cok iyi olur ;)

crazypaker

crazypaker

Üye
Getçekten çok iyi cihaz yapmışlar görünümü falanda çok iyi ama Lg markasının Türkiyede saygınlığını birazdaha arttırması ve modellerini iyi lanse etmesi gerekli malum bizim insanımızda marka kulaktan duyma marka sapıklığı var bir zamanlar herkes nokia fanıydı şimdi herkes samsung fanı bu yüzden telefondan anlamayan binlerce kisi birbirlerinden görüp iphone ve samsung alıyor sorsanız ikisininde işletim sistemini bilmezler bunun için Lg türkiye yetkililerinin düzgün bir şekilde cihazlarını lanse etmeleri ve iyi bir reklam filmi yapmaları şart bu konuda HTC'yi örnek alabilirler Türkiyede Htc iyi isler yapıyor suan reklam sorunu şuan için ülkemizde Lg'de olduğu kadar sony ve motoroladada var bundan dolayıda Samsung ve Nokia Lumialar yaptığı reklamlar sayesinde pastanın büyük bölümünü alıyorlar diğer markaların bişeyler yapması lazım rekabet şart yoksa fahiş fiyatlar ile iki katı fiyatına telefon almaya devam eder bu ülkemin insanı :)

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Gerçekten çok güzel görünüyor

fk555897

fk555897

Üye
Telefonun arka kamerası çok iyi ayrıca tuşları arkada konumlandırması da yenilikçi bir tasarım olmuş.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lg yaparsa iyi olur...
Helal olsun adamlara ... Yine müthiş iş çıkarmışlar ...

Invoke

Invoke

Üye
Vay be milleti o kadar oynatmışlar :D

blood_angel

blood_angel

Üye
Telefonun arka kamerası çok iyi ayrıca tuşları arkada konumlandırması da yenilikçi bir tasarım olmuş.
evet lg nin tasarımları iyide güncelem sıkıntı günceleme de verse 10 numara marka olur :oke::oke:

Üst Alt