LG Windows Phone 8'li telefon üzerinde çalışıyor!

Konu Sahibi
LG Windows Phone 8'li telefon üzerinde çalışıyor!

Aylar önce etrafa yayılan haberlerde WP telefon üretmeyeceği belirtilen LG, ne kadar uğraşırsa uğraşsın görünüşe göre yine WP'den uzak kalamadı.

Bugün alınan haberler şirketin WP 8'li bir telefon üzerinde çalıştığı yönünde.

Söz konusu haberler LG'nin Hindistan Sorumlusu Kwon Soon tarafından yerel bir yayın organına verilen demeçle de doğrulandı. Soon verdiği bilgilerde şu cümleyi kullandı:

"Merkezde (Güney Kore'de), Windows Phone 8 işletim sistemli bir akıllı telefon üzerinde çalışıyoruz.”

Ancak bu doğrulamayı yaparken şirketin ana rotasında (Android'i kullanmasında) bir değişiklik olmayacağını da şu sözlerle dile getirdi:

“Her ne kadar Windows Phone'un ilerlemeyi sürdüreceğini ve Microsoft'un buna gerçekten çaba harcadığını bilsek de, kabul görmüşlüğü ve etkisi göz önüne alındığında, şu an Android global olarak en yaygın platform durumunda.”
Alınan bilgilerde; her ne kadar WP cihaz üzerinde çalışıyor olsa da, LG'nin henüz cihazı çıkarıp çıkarmama konusunda karar vermediği ve şu an piyasa koşullarını değerlendirme aşamasında olduğu belirtiliyor.

Bize sorarsanız her önde gelen telefon üreticisinin en azından bir Windows Phone cihazıyla piyasada bulunması gayet mantıklı. Bakalım yine aynı şekilde WP telefon üretmeyeceği belirtilen Sony'den de haberler gelecek mi

Tepkiler: OttomaN TigeR

orian

Üye
Gelsinler abi gelsinler

Konu için teşekkürler Özgür. Sony'de bu gemide yer almalı bence, biri Suzuki'nin kulağını çekse fena olmaz hani.

Tepkiler: bulutsuzgece

skynet

Üye
Dandroid gibi tüm telefonlara yayılmamız lazım

PureFood

Üye
Sonuna kadar destekliyorum. Sony, Lg, General Mobile vs ne varsa pılını pırtını toplayıp Wp'a gelsinler. Kendileri için iyi olacaktır. Zaten Sony, LG, HtC gibi markalar Android konusunda Samsung'un altında eziliyorlar, bence böylesi daha uygundur diye düşünüyorum.

fk555897

Üye
Tasarımı hiç güzel olmamış. WP'a yakışacak bir tasarım olmamış.

Invoke

Üye

Çok da eziliyorlar denemez. HTC One X de iyiydi, One da epey tuttu. Sony yine coşturamasa da geçen yıla göre bir yükselişte... Ama WP geçilebilir, androidi bırakmadan ki zaten bırakmaları da imkansız...

- - - Eklendi - - -

Böyle olacağını düşünmüyorum. Değişir daha üzerinde çalışılıyor denmiş.

Konu Sahibi

Resimde görülen, sadece örnek ve konuyu süslemek için konulmuş WP7'li (eski) bir model.

Henüz üzerinde çalışılan cihazın ismi cismi yok

_RYUK_

Üye
Çakma telefonlara kadar inmesin bence wp

Konu için teşekkurler her marka çıkarırsa eğer güzel telefonlar çıkarsınlar insanları wpden soğutmasınlar

Wp li cihazları her cep telefon üreticisi çıkarmaz özelliklede çinli üreticiler çünkü wp için lisans ücreti ödemeleri gerekiyor

Tasarım Sahte marka ayakkabılar gibi çok kötü duruyor. Ama önemli olan alternatif sayısının artması ve işletim sisteminin yaygınlaşması.

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar konudaki görseli dikkate almayın. Resimdeki cihaz iki yıl önce çıkmış ve Türkiye'de resmi satışı yapılan ilk wp7 cihaz olan optimus7.

konuya gelicek olursak lg'nin wp platformuna dönüşü lg adına biraz sancılı olabilir. Zira wp8 çıkmadan önce aldıkları karar gereği artık wp cihaz çıkartmayacaklarını açıkladıklarında microsofttan tepki almış ve wp8 platformuna dahil edilmemişti. Microsoft kendine yapılan yanlışı unutmaz.

Tepkiler: ÖEY

ÖEY

Üye
Ben LG'ye gıcığım O yüzden LG yerine Sony gelsin daha iyi platforma