Lg Vu 3 Akıllı Telefon Resmi Olarak Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg Vu 3 Akıllı Telefon Resmi Olarak Duyuruldu
Son günlerde gündemde Apple‘ın akıllı telefon modelleri iPhone 5S veiPhone 5C yer alsa da diğer firmalarda kendi akıllı telefon modellerini sunmaya devam ediyor. Bir süredir hakkında bir çok haber gelen akıllı telefon modellerinden Vu 3, Güney Kore devi LG tarafından resmi olarak duyuruldu.



Serinin daha önce ki modellerini Optimus Vu ve Opimus Vu II adı ile sunmayı tercih eden LG, aynı G Serisi’nde olduğu gibi Optimus kelimesini çıkartarak, akıllısını Vu 3 adı ile sundu.

LG‘nin yeni akıllı telefonu LG Vu 3, LG G2 gibi 5.2″ büyüklüğünde ekran ile geliyor. Ancak bu model de daha önce ki Vu modelleri gibi 4:3 görüntü oranına sahip. Ayrıca ekran çözünürlüğünün de 1280×960 pikselolduğunu belirtelim. İşletim sistemi olarak Google Android 4.2.2 Jelly Bean tercih edilmiş.

LG Vu 3, 2.26Ghz sat hızında dört çekirdekli Krait 400 işlemcisini barındıran Qualcomm’ın en üst yonga seti Snapdragon 800′den güç alıyor. Arka yüzünde 13MP kamera yer alırken, ön yüzünde de 2.1MPkamera ile geliyor. LG‘nin yeni üst seviye akıllı telefonu 2GB RAM içerecek.

27 Eylül tarihinde Güney Kore‘de üç büyük cep telefonu operatörü üzerinden satışa sunulacak olan LG Vu 3‘ün fiyatı hakkında ise henüz bilgi bulunmuyor.

LG Vu 3 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tipi hiç hoşuma gitmedi ...
Bu alınacağına lg g2 alınır daha mantıkli bana göre .:)
 
  • Beğen
Tepkiler: Elektr0
skylinegti

skylinegti

Üye
lg'nin vu serisinde 4:3 görüntü oranını kullanması çok saçma telefonda tasarımı berbat ediyor...
 

Benzer Konular



Üst Alt