LG V10 kullanıcıları var mıdır

emreli01

Üye
Guzel telefon hayirli olsun kaca aldin özellik olarak pek bi bilgim yok
1300 tl aldım iki güne elime geçecek rica etsem donanimsal özelliklerine bakarak nasıl olduğunu ve hangi telefona eş deger olduğunu soyleyebilirmisinz

Konu Sahibi
1300 tl aldım iki güne elime geçecek rica etsem donanimsal özelliklerine bakarak nasıl olduğunu ve hangi telefona eş deger olduğunu soyleyebilirmisinz
İnt hizli olsa neden olmasin cepten int tapatalk giriyom

Tepkiler: emreli01
    Konu Sahibi
V10 alan arkadaslar biraz deneyimlerinizi anlatin Z5 premium nasil

V10 alan arkadaslar biraz deneyimlerinizi anlatin Z5 premium nasil

Ekran kalitesi :
V10 - 10
Iphone 6S Plus - 9

Kamera :
V10 - 9.5
Iphone 6S Plus - 7.5

Oyun Performansı :
V10 - 9
Iphone 6S Plus - 10 Çok övüyorlar diye 10 verdim aslında bana göre bi fark yok (Modern combat 5)

Batarya :
V10 - 8
Iphone 6S Plus - 7.8

Isınma :
V10 - 9
Iphone 6S Plus - 8

Ara yüz :
Hep Androidi beğenirim

Farklı sorularda sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tepkiler: Dr.Watson
    Konu Sahibi
6s plusda isinma o kadar fazla mi

emreli01

Üye
Arkadaşlar birşey soracam bende şimdi lenovo Vibe S1 var LG V10 daki gibi çift kameraya sahip LG iki kameranin görüntüsunu özel bir yazilimla birleştiriyor bunu lenovo da güncelleme ile yapabilir mi daha geniş açıli resim cekmek için ? Sonuçta donanım var çift kamera yazilimlada iki kameranin gorunutusu birleştirme şansı var diye düşünüyorum ? Sizce böyle birşey mümkün mü ??

Konu Sahibi
Romla mumkundur buyuk ihtimalle haci

Konu Sahibi
Verecekte verecegi icerigin icinde olacak mi bide o var

Olmaz öyle bişey nasıl geldiyse öyle gider

Lenovo vermez güncellemeyle öyle bişey. Hemde aynı kamera donanımlarınin yada yazılımın kullanmadığını varsayarsak zaten öyle hani illa olsun denecek bi özellik değil.

emreli01

Üye
Lenovo vermez güncellemeyle öyle bişey. Hemde aynı kamera donanımlarınin yada yazılımın kullanmadığını varsayarsak zaten öyle hani illa olsun denecek bi özellik değil.
Nedenmis geniş açıli resim çekmesi güzel olur donanım var yazılım eksik

Tek geniş acıysa sorun. Zaten o donanımsal bişey kamera lensinin kaç dereceye kadar çektiği önemli. Benim telefon 85 derece olması lazım ve geniş acıyla tabir ediliyor ki diğer telefonlardan geniş açılı çekiyor evet. Bunu sonradan artiramazsin ya da yazılım la öyle bişey vermezler.

Yahu arkadaş, birileri bir modeli eleştirdiğinde neden hemen cahillik ile suçluyorsunuz? Yok bilmiyorsun,yok bilmem cahilsin vs. Nihayetinde siz filozof değilsiniz.

Ben galaxy serilerinden s1 s2 s3 s4 s5,lg g2 g3 g4,iPhone'dan da 5 ten sonraki tüm serilerini kullandım,hepside dönemine göre iyi telefonlar,iyi olmayan işletim sistemleri,bana göre android i hangi telefonda çalıştırırsan çalıştır,yoğun kullanımda beş para etmez(belkide açık bi platform olduğu için), yani bir modeli eleştirebiliriz,bu size,bizi cahillikle suçlama Hakkı vermez saygılar...

Tepkiler: Dr.Watson
    Konu Sahibi
Yine toplumun kanıyan yarasina parmak basmissin hoca