ilyas_0177
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet banada büyük geldi ama iyi alistim sayılır aslında alttaki alan biraz daha küçük olabilirdiTasarım, Özellik, Kullanım vs vs Çok Şık Ama Bana Büyük ve Ağır Geliyor.
Teşekkürler, gerçekten güzel cihaz açıkçası baya sevdimgüle güle kullan ,telefon satıcısı birinde gördüm çok memnun olduğunu söyledi.
Alalı ne kadar oldu?G4 te son günlerde benim batarya çabuk bitmeye başladı. Akşam fullüyorum yatmadan ertesi akşam eve gittiğimde ortalama %20 civarı kalıyor ekran sürem 2-2 buçuk saat arası.
6 ay oldu alalı zaten gps ve senk. sürekli kapalı tutarım parlaklıkta 70 80 arası kullanırım. 3 saatten fazla almam pek ekran süresini kullandığım telefonlarda hep böyle note 3 dahil güç tasarrufuda açık olur.Alalı ne kadar oldu?
GPS ile otomatik güncellemeleri kapat gps çok etkiler
en az 4 saat ekran süresi alan arkadaşlarım var 2.5 saat çok az başka birşey vardır
benim cihazlarimda öyle olunca hemen sistemi temizleyip düzeltiyorum
wipe data ile temizle istersen düzelir
Ozaman gayet normal, bugün bende dışarda ekranı 80 seviyesine aldım bakalım ne olacak6 ay oldu alalı zaten gps ve senk. sürekli kapalı tutarım parlaklıkta 70 80 arası kullanırım. 3 saatten fazla almam pek ekran süresini kullandığım telefonlarda hep böyle note 3 dahil güç tasarrufuda açık olur.
1 defa tam 5 saat ekran süresi aldım G4 te böyle nadiren oluyor ama genelde 2-3 saat arası oluyorOzaman gayet normal, bugün bende dışarda ekranı 80 seviyesine aldım bakalım ne olacak
aslında gereksiz uygulamaları temizlemek lazım hiç olmazsa %30 fark eder1 defa tam 5 saat ekran süresi aldım G4 te böyle nadiren oluyor ama genelde 2-3 saat arası oluyor
16 GB versiyonla 3 saat ekran süresi iyi aslındaLg g3 16gb kullanıyorum bendede tam gün kullanımda 3 ve 3buçuk saat ekran süresi alıyorum. Artık alıştım yapacak bişey yok
6 saat ekran süresi alacağıma 3 saat alayım parlaklığı açayım benim tercihimg3 stylus ta 6 saat 6,30 saat ekran süresi alıyordum. Android 5.0 ekran ışığı sonuna kadar kapalı, mobil veri açık.
Cidden benim şarjda bi düşüş var napacam bilmiyorum su içer gibi içiyor bataryayı telefonBen hergün oyun oynarımps1 emülatörü yüklü cmr2,silent hill 1 TR, carmageddon2,starwars episode1 racer, nfs2 ve3, oyunlarını oynamadan duramam bunlara rağmen bana bir gün yetiyor, hele film yada dizi gibi bişey izlersem zaten o zaman çok uzun gidiyor şarjı, telefonda bir tek iş için odaklanırsak o yönde şarjı çok gider benim görüşüm bu
Ekrana fazla masaüstü koyma en fazla 2 yada 3 olsun. Bende widget 2 tane var. Biri hava durumu diğeri poweramp mp3 player var. Masaüstü sayım 3 tane. Ortadaki boş çünkü ekrandaki resim gözüksün diye diğer iki sayfa dolu. Sistem dosyalar oyunlar diye hep klasör içindedir oyun ve uygulamalarim. Asla son uygulama kısmını boşaltmam.Cidden benim şarjda bi düşüş var napacam bilmiyorum su içer gibi içiyor bataryayı telefonMenüyü fazla açmamak için ana sayfaları artırığ widget ikon falan yaptım biraz bundan kaynaklımı ne dersin?
Bende son uygulamaları sürekli kapatırımEkrana fazla masaüstü koyma en fazla 2 yada 3 olsun. Bende widget 2 tane var. Biri hava durumu diğeri poweramp mp3 player var. Masaüstü sayım 3 tane. Ortadaki boş çünkü ekrandaki resim gözüksün diye diğer iki sayfa dolu. Sistem dosyalar oyunlar diye hep klasör içindedir oyun ve uygulamalarim. Asla son uygulama kısmını boşaltmam.
O kadar widgete ben bile dayanamamBende son uygulamaları sürekli kapatırımaslına bakarsan bendede solda smart menü var sağda hava durumu ve üç beş uygulama sağda birde aylık takim widgeti var o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?