LG TV’ler İçin İki Enerji Tasarrufu Özelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
LG TV’ler İçin İki Enerji Tasarrufu Özelliği
Kuşkusuz görüntü kalitesi bir televizyonun en önemli önceliğidir. Ayrıca ses düzeyi ve kalitesini de göz ardı etmemek gerekir. Fakat bir televizyonu daha farklı kılan ise kusursuz ses ve görüntünün yanı sıra minimum düzeyde enerji harcamasıdır.

LG TV’ler mükemmel görüntü kalitesi sunarken aynı zamanda enerji tüketimleri ile de çevre dostudur. Akıllı Enerji Tasarrufu ve Arka ışık kontrolü sayesinde parlaklık ve ışık ayarlarını kontrol edebilmenize imkân sağlar.

G Smart TV’lerde enerji tasarrufu için iki ayrı mod kullanıcının tercihine bırakılmıştır. Bu modlar, “Screen off” e “Standby mode zero” dur.

Screen off;
Ekran kapalı modunu bir örnek ile açıklamak gerekirse, televizyonunuzdan sadece müzik dinlerken ekranın kapatılıp enerji tasarrufu yapmanızı sağlar. Bu arada siz müziğinizi dinlemeye devam edersiniz.

Standby mode zero :
LG Smart Tv’niz bekleme modun da dahi en az enerji tüketimini sağlar.


Sanırım forumda benden başka Televizyon olayı ile ilgilenen yok ama olsun ben genede hoşuma giden paylaşımları açacağım belki birilerine faydası olur.
 


william75

william75

Üye
bu konuda almış olduğu bir sertifika var mı acaba?
 
federico2424

federico2424

Üye
teşekkürler
 

muellif

Üye
Aslında dikkat etmediğimiz bir konu ama önemli bir konu. Bu Tv'nin enerji tasarruflu olması aklıma normal televizyonların ne kadar enerji sarf ettiği sorusunu getirdi. Her gün en az 6-7 saat çalışan makineler bunlar ki bazen sabahlara kadar. Acaba normal Tv'ler ne kadar enerji sarf ediyor bu Tv o oranı ne kadar düşürüyor? Bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
 


Üst Alt