LG t310 müzik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lift

lift

Üye
    Konu Sahibi
LG t310 müzik sorunu
arkadaşar 2 gün önce aldım bu telefonu ve hafıza kartına müzik atıorum ve bazı şarkıları çalmıo desteklenmeyen dosya biçimi çıkılıor diyo ve kapatıo. neden bu sorunu yapar yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler şimdiden

Ocean258

Ocean258

Üye
bılgısayarında kayıtlı olan bazı muzıklerın uzantılarını calıstıramıyordur telefon o yuzden mp3 olarak bı daha ındırsen o acyana sarkılardan herhangı bırını o zaman acar.

technoshark

technoshark

Üye
waw , ogg vb. dosya biçiminde atılan dosyaları desteklemediğinden o sorun oluyordur. hangi formatları okuyorda o biçimde atmanız sorunu ortadan kaldırıcaktır ;)

lift

lift

Üye
    Konu Sahibi
şarkıların hepsi mp3 formatında bazı şarkıları birbirine karıştırıo iki şarkıyı aynı anda çalıo falan yabancı şarkıların hiç birini çalmıo zaten telefonu benden türk çıktı :) nasıl iş anlamadım gitti acaba hafıza kartında mı bi sorun var

Ocean258

Ocean258

Üye
hafıza kartın virüslü olabilir banada olmustu o bıkere sarkının ilk 2 dakıkası kendısı sonra sallıyorum tarkanın bı sarkısının son 2 dakıkası gırıo falan.. flash player'da olmustu ama bana .. biçimlendırdıkten sonra ole bı sorun kalmadı ama.. bence hafıza kartını temızletıp bı daha dene

lift

lift

Üye
    Konu Sahibi
pc de biçimlendirdim telefonda biçimlendirdim yine olmadı hala saçmalıo ama sorun hafıza kartındaymış bunu anladım baska bi hafıza kartı taktım ondaki şarkıları düzgünce çalıo. bozuk olan hafıza kartıda sadece benm telefonda arıza yapıo anlamadım gitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt