LG Shine da MSN

Sponsorlu Bağlantılar

Mahmutkaya11

Üye
"LG shine..Tek kelime süper tlf..Herkesin dedıgı gibi ses sorunlu ama ben çok memnunum ve bnce LG shine kadar şık bi telefon bulamazsınız.."

texas_samet_23

Üye
arkadaşlar lg ke770 için hangisi uyumlu (msn için)

dj yakamoz

Üye
hersey gusel de adım adım sölesnz olmaz mı nasıl yukleyebilirim msn yı ke770 e..oluyorsa bana yardımcı olur musunz..sımdıden tsk ederım

nevaeh

Üye
lg kt520 ye bende msn yuklemek ıstıorum arkadaslar hafıza kartından nasıl yuklerım yardım pls

orko33

Üye
kt 520 ye mıg 33 yuklenıyo arkadas ama ugrastırıyo bende yapamadım daha :S hafısa kartından yukledım ama ayar lasım :S

cs_ugur

Üye
ulan kendine adam diyen biri de çıksın şu KG300 ün telefon kodunu sölesin :@ :@

yesıl79yesıl

Üye
lg kp320 ye msn ındırmek ıstıyorum bı turlu bulamadım

merihkall

Üye
avea 100 mb lik internet paketine uye oldum ama msne flan girilmiyo ya da opera miniye nasıl olacak ! telefonum da lg ke770

ysrdgcvz

Üye
merhabalar herkese arkadaşlar yaklaşık 3 ay oldu kp 500 aldım telefondan mem nunum ama telefona uuyumlu proğramlar bulamıyorum mesela msn proğramı yok turkcell e öenri şikayet bölümüne messaj bile bıraktım . proğram yapılınca haber vereceklerini email yoşluyla bildircdişler ama baya zamn oldu daha hala görünürde bir şey yok

EĞER SİZDE VARSA VEYEHUTDA HANGİ SİTELERDE BULABİLECEGİMİZİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA İYİ ÇALIŞMALAR

Takipçi Satın Al

Üst Alt