Lg-p970 avrupa 2.3.4 gb çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MURAT1425

MURAT1425

Üye
    Konu Sahibi
Lg-p970 avrupa 2.3.4 gb çıktı

technoshark

technoshark

Üye
Diğer ülkelerde 5 - 10 tane güncelleme varken bizde sadece 3 tane yazık günah ya !!

Neyse ki avrupa romu kurdum :) son derece güzel vede stabil kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: MURAT1425

sercikan

Üye
Diğer ülkelerde 5 - 10 tane güncelleme varken bizde sadece 3 tane yazık günah ya !!

Neyse ki avrupa romu kurdum :) son derece güzel vede stabil kesinlikle tavsiye ederim.
avrupa romu dediğin hangi rom...

carzeyki

Üye

Valla kardeşim her zamanki yüklediğim kdz programı ile yükleyemedim bir türlü.diger v20 ler gibi sarjı çabuk tüketiyormu acaba nasıldır?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye

Ben halen aldigim gibi kullaniyorum turkcell rom var yenilemeyide bilmedigimden karistirmak istemedim

technoshark

technoshark

Üye
Avrupa dediğim rom v20n şuan ki gündemde olan...

Valla karıştırmak çok güzel oluyor... Ben çok eğleniyorum :)

barisce54

barisce54

Üye
arkadaşım merhaba.bu romu kurmayı ayrıntılı bi şekilde anlatırmısın?ne yaptıysam olamdı.forumda anlatılanları aynen uyguluyorum kdz filan ama tık yok.bütün driverler yüklü win7 starter var bende.yardım edersen teşekkürler şimdiden

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım merhaba.bu romu kurmayı ayrıntılı bi şekilde anlatırmısın?ne yaptıysam olamdı.forumda anlatılanları aynen uyguluyorum kdz filan ama tık yok.bütün driverler yüklü win7 starter var bende.yardım edersen teşekkürler şimdiden

V20N yüklemedemi sorun yaşıyorsunuz ?

barisce54

barisce54

Üye
V20N yüklemedemi sorun yaşıyorsunuz ?

sonunda yükledim ama pek farklı gelmedi şu ICS yi uyarlasalarda yüklesek ne güzel olurdu dimi?valla sırf şu yazılım yüzünden değiştiricem teli ya .nexus s alıcam en sonunda

technoshark

technoshark

Üye
sonunda yükledim ama pek farklı gelmedi şu ICS yi uyarlasalarda yüklesek ne güzel olurdu dimi?valla sırf şu yazılım yüzünden değiştiricem teli ya .nexus s alıcam en sonunda

Açıkcası yazılım konusunda evet lg nin sıkıntısı olması kötü kaliteli telefonlar yapıyorlar ama yazılım konusunda sorun yaşıyoruz :S burası üzücü.. ama yazılımı kafaya takmayanlar için ise sorun değil :D Orasıda ayrı bir dertt :=)

Bende bulursam Optimus 2X almak istiyorum.

barisce54

barisce54

Üye
Açıkcası yazılım konusunda evet lg nin sıkıntısı olması kötü kaliteli telefonlar yapıyorlar ama yazılım konusunda sorun yaşıyoruz :S burası üzücü.. ama yazılımı kafaya takmayanlar için ise sorun değil :D Orasıda ayrı bir dertt :=)

Bende bulursam Optimus 2X almak istiyorum.

evet bende arıyorum takaslık bulursam alıcam.hdmı filan baya dolu telefon.ama blackten ağır.

ermisares

ermisares

Üye
Ben şimdi bu telefonu güncellemek istiyorum fakat farklı bir rom yapmadan sadece 2.3'e güncellemek. LG Pc Suite'tan güncellemeleri kontrol ettirdim fakat güncelleme yok dedi nasıl güncelleyebilirim? Bir de güncellersem garantisi gider mi?

technoshark

technoshark

Üye
Ben şimdi bu telefonu güncellemek istiyorum fakat farklı bir rom yapmadan sadece 2.3'e güncellemek. LG Pc Suite'tan güncellemeleri kontrol ettirdim fakat güncelleme yok dedi nasıl güncelleyebilirim? Bir de güncellersem garantisi gider mi?

Telefonu güncelleme yaparak garanti kapsamından çıkartmazsınız. sonuçta doğal bir güncelleme, ancak rom yüklerseniz kendiniz.. garanti kapsamından çıkartırsınız. :)

30 ocakta güncelleme gelicekti optimus black için , yani bugün için söz konusu... Ama kesin vede net bir bilgi halen daha yok :(

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Daha çok bekleriz güncellemeyi...

technoshark

technoshark

Üye
banada öyle geliyor ama , içimden bir histe bugün çıkıcak diyor anlamadım gitti :)

ermisares

ermisares

Üye
Telefonu güncelleme yaparak garanti kapsamından çıkartmazsınız. sonuçta doğal bir güncelleme, ancak rom yüklerseniz kendiniz.. garanti kapsamından çıkartırsınız. :)

30 ocakta güncelleme gelicekti optimus black için , yani bugün için söz konusu... Ama kesin vede net bir bilgi halen daha yok :(

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Az önce LG Müşteri Hizmetlerine sordum servis merkezlerine verildiğini web sayfasına eklenmesi beklenildiğini söyledi :)

technoshark

technoshark

Üye
ben CM7 Rom kullanıyorum ve şuanda v20N güncellemesi benim telefonuma geldi :S nasıl iştir anlamadım :S

Acaba CM ile alakalımıdır nedir :S

barisclermont

barisclermont

Üye
arkadaslar ben Fransa da kaliyorum. Buradaki LG musteri asistani ile yaptigim görüsmede;
ocak ayi sonunda çikan v20n güncellemsi, herhangi bir gsm operatöründen alinmayan yani bir operatörle kontrat yapilmadan alinan teller (buradaki tabiri nü) içinmis.
Operatorle yapilan kontrat dahilinde alinan telefonlarin ayni güncellemeyi almasi 1-2 ayi bulabilir dediler. Sanirim cw yükleyen arkadaslarimizin güncellemeyi alip, bazi arkadaslarimizda görünmemesinin sebebi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt