avrupa romu dediğin hangi rom...Diğer ülkelerde 5 - 10 tane güncelleme varken bizde sadece 3 tane yazık günah ya !!
Neyse ki avrupa romu kurdumson derece güzel vede stabil kesinlikle tavsiye ederim.
Diğer ülkelerde 5 - 10 tane güncelleme varken bizde sadece 3 tane yazık günah ya !!
Neyse ki avrupa romu kurdumson derece güzel vede stabil kesinlikle tavsiye ederim.
Ben halen aldigim gibi kullaniyorum turkcell rom var yenilemeyide bilmedigimden karistirmak istemedimDiğer ülkelerde 5 - 10 tane güncelleme varken bizde sadece 3 tane yazık günah ya !!
arkadaşım merhaba.bu romu kurmayı ayrıntılı bi şekilde anlatırmısın?ne yaptıysam olamdı.forumda anlatılanları aynen uyguluyorum kdz filan ama tık yok.bütün driverler yüklü win7 starter var bende.yardım edersen teşekkürler şimdiden
V20N yüklemedemi sorun yaşıyorsunuz ?
sonunda yükledim ama pek farklı gelmedi şu ICS yi uyarlasalarda yüklesek ne güzel olurdu dimi?valla sırf şu yazılım yüzünden değiştiricem teli ya .nexus s alıcam en sonunda
Orasıda ayrı bir dertt :=)Açıkcası yazılım konusunda evet lg nin sıkıntısı olması kötü kaliteli telefonlar yapıyorlar ama yazılım konusunda sorun yaşıyoruz :S burası üzücü.. ama yazılımı kafaya takmayanlar için ise sorun değilOrasıda ayrı bir dertt :=)
Bende bulursam Optimus 2X almak istiyorum.
Ben şimdi bu telefonu güncellemek istiyorum fakat farklı bir rom yapmadan sadece 2.3'e güncellemek. LG Pc Suite'tan güncellemeleri kontrol ettirdim fakat güncelleme yok dedi nasıl güncelleyebilirim? Bir de güncellersem garantisi gider mi?

Telefonu güncelleme yaparak garanti kapsamından çıkartmazsınız. sonuçta doğal bir güncelleme, ancak rom yüklerseniz kendiniz.. garanti kapsamından çıkartırsınız.
30 ocakta güncelleme gelicekti optimus black için , yani bugün için söz konusu... Ama kesin vede net bir bilgi halen daha yok![]()