LG Optimus Sol E730 dahili hafıza ne kadar bilen var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi

mstf_l

mstf_l

Üye
8 gb dahili hafıza
Corning gorila glass
512 mb ram
Adreno 205 gpu
480x800 px 3.0 inch ekran
5 mp- led flash, autofocus, Schneider-Kreuznach
TFT ekran

Şimdilik bildiıim özellikleri Bim'de de 649 TL'ymiş biraz önce gördüm.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
8gb dahili?? eminmisiniz, yanlış bence

mstf_l

mstf_l

Üye
Pardon 1 gb'mış

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Pardon 1 gb'mış

evet galaxy ace var bende satıp onu alayım bari

---------- Eklendi @ 13:55:53 ---------- Yazıldı @ 13:43:00 ----------

ne dersiniz ace'yi satıp almalı mı?
ace'de 150mb hafıza var bunda 1gb
ace'de 250mb civarı ram var bunda 512
+ön kamera var

---------- Eklendi @ 14:03:37 ---------- Yazıldı @ 13:55:53 ----------

türk sitelerinde de 150mb yazıyor dahili hafıza

emir123321

Üye
Dahili hafıza için değiştireceksen sadece değiştirme bence değmez. Al iyi bi hafıza kartı kullan

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
Dahili hafıza için değiştireceksen sadece değiştirme bence değmez. Al iyi bi hafıza kartı kullan
fayda etmiyor ki bende 8gb class10 hafıza kartı var,ama ace illa kendi hafızasında çalıştırınca daha iyi çalışıyor,diyeceksin ki bunun binbir yolu var ext2,link2sd,app2sd,droidsell to move sd gibi değişik yollar ve programlar kullandım bi zaman sonra telefon kasılıp kalıyor

aliefe1907

Üye
bende galaxy ace var biraderde optimus sol.....sol'u kıskanmaya başladım..ace ye göre çok hızlı,flash player desteği,ön kamera,ram, görüntü daha canlı....daha ne diyeyim yani...ace'i elden çıkarabilirsen kesinlikle uygun fiyatıyla optimus sol derim yada galaxy w(wonder)

k31e

Üye
bende galaxy ace var biraderde optimus sol.....sol'u kıskanmaya başladım..ace ye göre çok hızlı,flash player desteği,ön kamera,ram, görüntü daha canlı....daha ne diyeyim yani...ace'i elden çıkarabilirsen kesinlikle uygun fiyatıyla optimus sol derim yada galaxy w(wonder)

dostum ben bugün gittim alcaktım optimus sol aslında ben de ace almaya gittim orda satan adam optimus daha iyi felan dedi aklımı karıştırdı almadan geldim şimdi araştırıyorum da siteler çok alakasız yazıyo bi yerde bi özellik yazıyo diğer sitede daha düşük bi özellik yazıyo ben de aslında androit olması yeterli diye düşünüyodum ama flash player destekliyo mu onu merak ettim az daha açık olarak bahseder misin optimus tan???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt