lg optimus me yardııııımmmm

ben herhangi bir uygulama kullanmıyorum yildiz.tv den izliyorum sende ordan izle

sedat_69

Üye
arkadaşlr ben markete ve google hartaya gremiyorm yardm edin

----------Eklendi @ 17:01:05 ---------- Yazıldı @ 17:00:49 ----------

yıldız.tv nasıl oluyor

arkadaşım google markete girebilmek için gmail adresi alman gerekiyor, sonrasında bağlanabilirsin

yildiz.tv internet sitesi (: oradan izliyorum.. programa gerek yok yani ekstra uygulama yok

Tepkiler: sedat_69
wifiden bağlanmıyormusun üstadım (:

sedat_69

Üye
yok ya wiifm

----------Eklendi @ 17:21:55 ---------- Yazıldı @ 17:13:17 ----------

ya bu gmail alamıyorum dogrulama kodu gelmiyor

yok ya wiifm

ya bu gmail alamıyorum dogrulama kodu gelmiyor

wifi yok derken , optimus me den bahsediyoruz dimi ? yoksa senin evden mi (:

Gmail Doğrulama kodu gelmiyor derken üstadım.... asağıda girilmesi gereken kodlar mı ? netinle alakalı olabilir netler çok yavaş ya ...

sedat_69

Üye
oyun nasıl yüklerim:?p350

sedat_69

Üye
hesabm var ama saglm veri baglantsi kurlmdi diyor ne yapcam blmyrum wifi ile dendm yin olmdi

ardeşim bu site üzerinden sayfanı aç bakalım, telefonundada wifi açık olsun. buradan seçtiğin uygulama yada oyun telefonuna gelicek mi kontrol edermisin ?

sedat_69

Üye
Tamam kardeş geçen gün giriş yaptım ve uygulama indirdim sağol yardimlarin için flash özelliği nasıl yuklenir?

Selamün Aleyküm;
LG-P350 De Müzik, Resim ve Video yu, Bluetooth ile Başka Telefona Nasıl Göndeririz Bilen kullanan varmı?
Özellikle Müzikleri Bluetooth ile Göndermeyi bilen arkadaş varmı yada hangi uygulama ile Bluetooth ile MP3 gönderebiliriz?

sedat_69

Üye
Thinkfree programı var onla gönderebilir sin

Ocean258

Üye

Arkadas en ııyı sekılde anlatmıs.. buda sorununuzu çözmuyorsa hattı değiştirin

sedat_69

Üye
flash özelliği nasıl yüklenir??

telefonun zaten flash desteklemiyor mu, destekliyor... sen sadece güncelleme yapabilirisn google markete gir, sonrasında uygulamalar arasından flash eklentisini indir

Ocean258

Üye

thınk free die bı program war onla halledebılırsın hocam