LG optimus me / SAMSUNG galaxy mini ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
galaxy mini al

Ocean258

Ocean258

Üye
5800 : smarphone kusersın.. :) adama 3310 kullandırır... aman kardes bencede uzak dur hıc geregı yok bu kadar lanet.. bu kadar sorun cıkar bı telefon duymadım daha once her forumda 10larca konu var su hata bu hata dıye..

buket2

buket2

Üye
optimus me derim kesinlikle:oke:

Masha

Masha

Üye
Optimus me tavsiyemdir. Özellikler aynı fiyat farkı var sadece . Ayrıca Lg en iyi ekranı yapıyor kalite olarak Lg Optimus Me derim ben.

technoshark

technoshark

Üye
arkadaşım yalnışlıkla 5800 alayım deme !

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

370 lira verdiğin telefonla HD oyunmu oynamayı bekliyosun arkadasım sen ? Kulaktan dolma laflarla gelmişsin bi araştır bak bakalım androiddemi çok oyun var symbian'damı diye.. Optimus me'de tüm oyunları oynayamazsın evet ama yine hd olmayan bütün oyunları oynayabiliyosun yani o kadarda düşürme cihazı..

Benim cihazı düşürdüğüm felan yok. sadece duyduklarımı sölüyorum. doğru-yanlış siz düzeltin. :oke:

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Galaxy Gio mu ? Fit mi ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
fark yok kadar azdır emin ol. :) hem gio ekranı ve tasarımı daha güzel.

Aynen Gio daha güzel.

----------Eklendi @ 21:14:39 ---------- Yazıldı @ 21:12:26 ----------

General Mobile Fox die bir model duydum. 499tl. belki 1 ay sonra felan fiyatı düşerse alabilirim. Büyük ihtimal Gio :oke:

----------Eklendi @ 21:18:09 ---------- Yazıldı @ 21:14:39 ----------

600mhz işlemci vs.. Giodan +sı yok ama - çok.
Bu telefon 499tl etmez die düşünüyorum . fiyatı düşerse belki alınabilir .

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Samsung Galaxy Gio 490 tl . Lg optimus me 390tl . Galaxy Gio nun fiyatı 1-2 ay sonra ucuzlar mı ? Gio yu çok sevdim. :hmmm

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
Samsung Galaxy Gio 490 tl . Lg optimus me 390tl . Galaxy Gio nun fiyatı 1-2 ay sonra ucuzlar mı ? Gio yu çok sevdim. :hmmm

Bence ucuzlamaz fiyatı zaten ederinden az bile iyi bir cihaz.Ucuzlaması için en az 3-4 ay beklemen lazım

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Sizce Galaxy Gio almak için beklemeli miyim ? yoksa beklemeden Lg optimus me mi almalıyım ?

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
16 eylülde bime optimus me gelecek 299 tl den satılacak :) alsam mı kararsızım :dry:

• Beğen
Tepkiler: maymuncuk21
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...