LG Optimus Me 'de Radyo Yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Me 'de Radyo Yok
Merhaba arkadaşlar ben bu telefodan alıcam ama radyo olmaması beni sıkıntıya düşürüyor marketten indirirsin uygulamalar var diyorlar ama İNTERNET gerekiyormu radyo dinlemek için bilen arkadaşlardan yardım istiyorum...

Masha

Masha

Üye
Optimus Me'de evet radyo yok. İphone'da da yok mesela bunlar problem değil. Android Marketten indirebiliyorsun dediğin gibi. Evet internet gerekiyor tabiki, oyunlar ve uygulamalar için ise extra bir ücret ödemiyorsun yani ücretsiz . Almak istiyorsan Fiyatı bakımından hiç kaçırma 300 Lira

technoshark

technoshark

Üye
sanırım çıkan romlarda var diye hatırlıyorum radyo ama olmadı maret uygulamasını indirip çalıştırabilirsin...

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar her an internet olmuyabilir etrafta her zaman açık bir wireless mi olucakki bunu nasıl çözebilirim onu söyliyorum internet erişimi olmadan giremezmiyiz radyo dinlemeye asıl soru bu

technoshark

technoshark

Üye
Şöyle o zaman üstadım , bir rom yuklersın v10b avrupa rom.. radyo yuklenmiş olur ;)

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
valla dostum room felan hiç anlamıyorum ne demek oluyor :))

technoshark

technoshark

Üye
dur üstadım yanlış bilgi vermiyeyım ya :S benim blackle karıştırıyor olabilirim bir saniye sana doğru bilgi aktarıcam :D rom vardırda radyo varmıdır ona bakayım

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
tamam dostum bekliyorum... teşekkürler

technoshark

technoshark

Üye
Üstadım sanırım rom olarak birşey söz konusu değil ya.. çok pardon , yalnız sitesinde güncelleme mevcut yazıyor istersen bir güncelle bakalım ne olucak radyo felan gelicek mi ?

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
dostum daha almadım telefonu alıcam inş cuma günü :)) bi arkadaşta radyo appk sımı ne at gelir demişti bi alalımda ayarlarız iphonede bile yokmuş radyo baksana :D

technoshark

technoshark

Üye
Aynen iphonede radyo yok , apk dosyası olur ise ben atarım onu sana bea (:

• Beğen
Tepkiler: ZBoNuR
ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
Aynen iphonede radyo yok , apk dosyası olur ise ben atarım onu sana bea (:

aynen donanimhaberede aynı konuyu açtım oradan söyledi bir arkadaş, teşekkür ederim cuma günü alınca rahatsız edicem apk için :))

Ocean258

Ocean258

Üye
en son cıkan romlarda vardı dıye bılıyordum ama ondada yokmus galıba :S

buket2

buket2

Üye
optimus me nin kendi menüsünde yok ama bu uygulamayı google marketten ücretsiz indirebilirsin

ZBoNuR

ZBoNuR

Üye
    Konu Sahibi
technoshark

technoshark

Üye
tamam arkadaşım inşallah cuma günü haberleşiriz konuyu görmesemde sen bana pm at. ;)

Ocean258

Ocean258

Üye
ınternetsız dınleme yok hocam ben oyle kullandım valla varsada bılmıyorum.. umarım vardırda ısıne yarar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt