LG Optimus L7 P705 romdan anlayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus L7 P705 romdan anlayan var mı?
ben optimus l7 p705 aldım ve 4.1.2 ye güncelledim.. fakat pişman oldum tekrar nasıl 4.0.3 e dönebilirim? şuan tatildeyim en kolay yol hangisi ise onunla yapmak istiyorum acaba konuyla ilgilenen arkadaş var mı? ilk lg kullanışım karışık geldi baya...

yeauw

yeauw

Üye
rom yüklerken siste yedeğini almadınmı ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
yeauw

yeauw

Üye
sistemin yedeğini alıyor yedeği yüklersen eski haline döner yni yedeği geri yükle :)

- - - Eklendi - - -

pardon dostum yanlış oldu heralde sen 4.1.2 ye rom ile geçmedinmi yani rom yüklemedinmi ? yoksa orjinal güncelleme mi *

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
sistemin yedeğini alıyor yedeği yüklersen eski haline döner yni yedeği geri yükle :)

- - - Eklendi - - -

pardon dostum yanlış oldu heralde sen 4.1.2 ye rom ile geçmedinmi yani rom yüklemedinmi ? yoksa orjinal güncelleme mi *

orjinal güncelleme hocam.. dediğinizi deneyecektim fakat aksilik olcak ya illaha bu seferde lg pc suite donup kalıyor telefonu bağladığımda..

• Beğen
Tepkiler: yeauw

relentless34

Üye
kdz bul ve flaşla basit bi yöntem

• Beğen
yeauw

yeauw

Üye
hocam sistem rootlumu ve recovery kurulumu

- - - Eklendi - - -

prdon ben ne diyorum ya orjinal güncelleme yapmazki dediklerim olsa :)

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
enver_techno

enver_techno

Üye
KDZ ile değil ap. cp dosyalarını bul ve SFT ile at. Tertemiz bi kurulum olur. Servisten çıkma gibi bir sorunu da olmaz. ;)

• Beğen
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi

relentless34

Üye

onuda denedim hocam emergency mode a geçiyor cihaz 2 dakika sonra error veriyor kdz... antalyadaydım bugün ankaraya geçiyorum tekrar deneyeceğim bi...
bataryayı çıkar.power+ ses kısma tuşuna basılı tut ışık yandığı an usb kablosunu tak.sonra kdz flaşla.kurulum bitince telefonu kablodan çıkar.bataryayı çıkar tak.telefonu aç.eğer telefon lg logosunda takılı kalırsa hard reset at.

lgmert12

Üye
Arkadaşlar arkadasimin telefonu optimus l7. Bana surekli pilinin yetmediginden ve surekli kastigindan dolayi telefonundan nefret ettigini soyluyor. Acaba bu jelly beanin pil ve performansa olumlu etkisi cok olur mu? Yuklerse memnun kalir mi yani ve yuklerse nasil geri donebilir acaba?

relentless34

Üye
Arkadaşlar arkadasimin telefonu optimus l7. Bana surekli pilinin yetmediginden ve surekli kastigindan dolayi telefonundan nefret ettigini soyluyor. Acaba bu jelly beanin pil ve performansa olumlu etkisi cok olur mu? Yuklerse memnun kalir mi yani ve yuklerse nasil geri donebilir acaba?
jellybean LG OPTİMUS L serisine can suyu gibi gelmiştir :D pile de performansa da büyük etkisi olur tabi.eğer memnun olmazsa kdz bulup flaşlar ve geri döner.

enver_techno

enver_techno

Üye
SFT ile daha basit oluyor bence ;)
Bana KDZ linkini atın size ayrıştırıp SFT dosyası halinde vereyim.

lgmert12

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben samsung galaxy s2 kullanıyorum bu sdf kdz ne oluyor tam olarak ve nasil yukleniyor?

enver_techno

enver_techno

Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben samsung galaxy s2 kullanıyorum bu sdf kdz ne oluyor tam olarak ve nasil yukleniyor?
KDZ dedikleri cihazın içindeki yazılımın paket hali. Support Tool gibi araçlarla güncelleyerek veya Smart Flash Tool gibi programlarla manuel olarak cihaza yüklenebiliyor. Bir nevi Win7 kurulum CD'si gibi birşey. Tabi her üretici için farklı programlar kullanılıyor. SFT,Odin vb. gibi.

• Beğen
Tepkiler: lgmert12
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ya ben bi tane v20d romu buldum rootlu onu kdz ile flaşladım eyvallah oldu. fakat sonra v10 ya da başka bir v20 romu denediğimde error veriyor kdz nedendir acaba?

- - - Eklendi - - -

ya ben bi tane v20d romu buldum rootlu onu kdz ile flaşladım eyvallah oldu. fakat sonra v10 ya da başka bir v20 romu denediğimde error veriyor kdz nedendir acaba?

enver_techno

enver_techno

Üye

- - - Eklendi - - -

Uyumsuz KDZ kullanıyorsundur. :hmmm

Üst Alt