frkanyldz
Üye
-
Konu Sahibi
-
Eminmisin benim bildigim kadarıya ilk seriye kitkat yoktu nerde okudun bu haberiBildiğim kadarıyla l3 l5 l7 nin ilk önce 2. Serilere sonrada 1. Serilere kitkat geliyor 512 mb ram de çalışıyor yani Mayıs sonlarına doğru geliyor diyorlardı yani Birkaç gün içinde gelir
Shiftdelete istersen arastirabilirsinEminmisin benim bildigim kadarıya ilk seriye kitkat yoktu nerde okudun bu haberi
tamam bakayım biShiftdelete istersen arastirabilirsin
tamam bakayım bi
Demiştimtamam bakayım bi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaynen açıklamanın LG tarafından yapıldığı söylenio
acıklamanın lg tarafindan yapildigi dogruysa tabi s3 te oldugu gibi sonradan iptal edilebilirDemiştim
Öyle birşey olmaz heralde sistem donanim olarak uygun ama yinede allah biliracıklamanın lg tarafindan yapildigi dogruysa tabi s3 te oldugu gibi sonradan iptal edilebilir
Yani lg son anda dönmezse iidir internette başka sitelerdede gördüm l5 e kitkat gelecegini bu ayın 1 inde yayınlanmış yani daha yeni haber...Öyle birşey olmaz heralde sistem donanim olarak uygun ama yinede allah bilir
Varya sırf orjinal kitkat gelecek unroot yaptim bekliyorum olmassa tekrar root yapacamYani lg son anda dönmezse iidir internette başka sitelerdede gördüm l5 e kitkat gelecegini bu ayın 1 inde yayınlanmış yani daha yeni haber...
4xhd invidia tegra işlemcili oldugu için kitkat gelmedi zaten piyasada invidia tegra kullana biçok cihaz için fazla güncelleme olanagı yok tu örnek HTC ONE Xİyi hoşta lg daha Optimus g ye g proya 4xhd ye vermediki L serisine versin tamam vermesini bende isterim ama imkansız gibi bişey bende 4x kullanıyorum keşke verse kitkatıda hadi kitkatı geçtim şu telefonun performansını artıracak bi güncellemeyede razıyım. Geçecenlerde CM 4.4.2 kitkar yüklemiştim muazzam performansı var demekki oluyomus ama tekrar stock roma dönmek zorunda kaldım
niye verilemesin kardeşım firmaların işine geliyor böylesi biriside çıkıp demiyoki tegra3 kitkatı şundan alamıyor diye ?4xhd invidia tegra işlemcili oldugu için kitkat gelmedi zaten piyasada invidia tegra kullana biçok cihaz için fazla güncelleme olanagı yok tu örnek HTC ONE X
Tegra 3 ün android koduyla diger islemciler ayni olamaz asagi yukari ayni ama cogu tegra 3 bu sisteme uymaz ama LG nin boyle birsey ugracani zannetmiyorumniye verilemesin kardeşım firmaların işine geliyor böylesi biriside çıkıp demiyoki tegra3 kitkatı şundan alamıyor diye ?
tamam tegra3 artık eski bi işlemci ama halaa çoğu telefonun işlemcisinden yüksek performansı olduğu kesin iş LG de bitiyor verse önünde engel yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?