Lg optimus g pro

Sponsorlu Bağlantılar

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus g pro
Arkadaşlar telefon türkiye de satışta nihayet fiyatıda makbul alan varmı görüşleriniz

konun

Üye
valla bizzat 2 3 dklık kurcalamış birisi olarak söyleyeyim teknosadan telefon baya akıcı ayrıntılı bakmadım ama ekran parlaklılığı ve duruşu nasıl bi cihaz olduğunu daha ellemeden hissettiriyor :D

- - - Eklendi - - -

biraz kurcalama fırsatım oldu teknosadan telefon baya akıcı ekran parlaklığı falan mükemmel ayrıntılı çok bakamadım ama cihaz duruşu ve görünüşü sayesinde nasıl bir cihaz olduğunu belli ediyor youtubedan bu cihaz ile ilgili video izleyip yakınınızda teknosa varsa gidip bizzat canlı inceleyebilirsiniz.

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Bizim teknosa yetim mali hiç bişey yok incelemelerde güzel duruyor zaten cevabın için sağol dostum

skylinegti

skylinegti

Üye
LG optimus G Pro türkiyede daha satışa sunulmadı sizin söylediğiniz optimus G ...

konun

Üye
lg nin sitesinde yakında diye gösteriyor ama bi çoğu firmada var şu anda

forward_murat

forward_murat

Üye
S. arkadaşlar LG g pro aldım bi sorunu çözemiyorum telefon rehberini gmailden aktardım ama gelen armalarda isimleri yazmıyor be rehberden arama yapamıyorum.belki basit bi sorun ama çözemıyorum ilk defa lg kullnıyorum...yardımcı olabilirmisniz...rica etsem

Takipçi Satın Al

Üst Alt