optimus g kesinlikle
s4 mini demistim.aralarında en iyisi s4 fakat htc one ı da listeye eklemen lazım
- - - Eklendi - - -
bu arada uygulama geliştiremezsin telefonu geliştirmek istersen s4 ana konularında hepsi de mevcut sana yardımcı olurlar fazla sıkıntı çekmezsin![]()
yanlış okumuşum çok pardons4 mini demistim.
s4 mini o zaman lg yi bosver note 2 de yavaş yavaş eskiyor artık 

yanlış okumuşum çok pardons4 mini o zaman lg yi bosver note 2 de yavaş yavaş eskiyor artık
- - - Eklendi - - -
teli geliştirmek istiyosan ya s4 mini ya da note 2 almalisin çünkü en çok geliştirebileceğin telefonlar genelde samsung![]()
Hayirli aksamlar 2 ay once galaxy s4 aldim.Suanda sanirsam antutuda en cok puan alan ve performansi yuksek olan s4.Enistemde Note 2 var, bir aksam telefonlari karsilastirma firsatim oldu.Note 2 almadigina pisman oldum.Samsungun en stabil cihazi bence suan note2.Antutuya aldanmamak gerekiyor.
Kardeşim ben LG Optimus G kullanıcısıyım. Eğer bu 3 telefon arasında kaldıysan Optimus G'yi öneririm. Neden diye sorarsan sana açıklayayım. Şimdi öncelikle S4 mini ile Optimus G kıyaslaması yapalım. S4 mini 1.7 Ghz çift çekirdekli işlemci ve 1.5 GB ram'e sahip. Optimus G ise 1.5 Ghz 4 çekirdekli işlemciye ve 2 GB ram'e sahip. Optimus G hem RAM bakımından hem de işlemci bakımından önde. Malzeme kalitesi olarak plastik kullanılan S4 mini, Optimus G kalitesine yaklaşamaz. Bu karşılaştırmada ben Optimus G'yi önde buluyorum. Kulllandığım cihaz ile ilgili görüşlerimi de belirteyim. Öncelikle telefonun ekranı çok canlı. E ufak bir kasma donma vb. sorundan yok. Oyun olarak da şuan çalıştıramadığım oyun yok. Kamerası bana gayet güzel geldi. 13 Mp kamera var ve 1080 p HD video kaydedebilme ve izleyebilme özelliğine sahip. Müzik sesi de bana gayet yeterli geldi. Note 2'ye gelecek olursak nu ben ilk başta eledim çünkü ekranı bana çok büyük geldi. Ama ekran büyüklüğü sana çok sorun yapmazsa Note 2 de düşünebilirsin. Sana tavsiyem telefonu eline alıp incelemeden satın alma.
Telefonu ilk kutudan çıkardığında 25 GB boş alanın oluyor. Bana kalan RAM de 2 GB oluyor. Yalnız RAM genelde 800 MB civarı kullanılıyor. Bazen bu 600'e düşüyor bazen 900'e yükseliyor. Ram konusunda bir sıkıntın olmaz. Depolama alanı bana çok rahat yetiyor. Şuan 7-8 GB boş alan var ve NOVA 3, NFS Most Wanted, Modern Combat 4, Real Racing 3, Temple Run Serisi, Subway Surfers , Asphalt 8 , The Amazing Spider-Man vs. yüklü telefonda. 1-2 tane de film yükledim. Video oynatma kalitesi gerçekten çok hoşuma gitti. Dosya indirme hızı gerçekten şaşırttı beni. PC ile indirme hızı konusunda hiç farkı yok. Hatta daha hızlı diyebilirim.cok tesekkur ederim enes birkac sorum olcakti sana kalan ram ve depolama hafizasi ne kadar yardmci olursan sana cok sevinirim
Telefonu ilk kutudan çıkardığında 25 GB boş alanın oluyor. Bana kalan RAM de 2 GB oluyor. Yalnız RAM genelde 800 MB civarı kullanılıyor. Bazen bu 600'e düşüyor bazen 900'e yükseliyor. Ram konusunda bir sıkıntın olmaz. Depolama alanı bana çok rahat yetiyor. Şuan 7-8 GB boş alan var ve NOVA 3, NFS Most Wanted, Modern Combat 4, Real Racing 3, Temple Run Serisi, Subway Surfers , Asphalt 8 , The Amazing Spider-Man vs. yüklü telefonda. 1-2 tane de film yükledim. Video oynatma kalitesi gerçekten çok hoşuma gitti. Dosya indirme hızı gerçekten şaşırttı beni. PC ile indirme hızı konusunda hiç farkı yok. Hatta daha hızlı diyebilirim.
android 4.3 ile gelen opengl 3.0 destegi oyun konusunda galaxy s3 ùde note2 yide octa lı s4 üde bitirdi çünkü gpu ları bu desteğe sahip değil fakat optimus g gpu sunda bu destek mevcut ve android 4.3 güncellemesi geldiğinde aktif olacak. S4 miniden bahsetmiyorum bile parasını kesinlikle haketmeyen bir ara model.