LG Optimus G icin android 4.1.2 güncellemesi yayınlanmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LG Optimus G icin android 4.1.2 güncellemesi yayınlanmaya başlandı
Mobil pazarda son dönemde adını iyiden iyiye duyuran firmalardan bir tanesi de LG oldu. Özellikle geride bıraktığımız 2012 senesinde bir çok yeni akıllı telefon modeli sunan LG, hatta Google‘ın son akıllı telefon modeli Nexus 4‘ün de üretimini üstlenmişti.

Haberin ayrıntılarını buradan ögrenebilirsiniz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu cihaz çıkmıyor ki bir türlü

technoshark

technoshark

Üye
Ocak ayında gelecek gibisinden bir haber yapılmıştı bir haber sitesinde, paylaştım diye hatırlıyorum.. İnşallah gelecek Ali.. Ama sen almış bulundun iş işten geçti artık :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Alacagız amcama .
Ya nexus 4 ya da optimus g . :)

Ocean258

Ocean258

Üye
Güzel haberler bunlar :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
İyi de bu cihaz ülkemizde yok.
Güncelleme neye yarar.

tavuklar

tavuklar

Üye
Vallaha ben daha lg almayi düşünmüyorum güncelleme sikintisi çekemem lg 4x hd aldik ama ne güncelleme var ne birşey var optimus g sonradan çikti ona verdiler ilk güncellemeyi ben lg almayacağim sony z veya zl almayi düşünüyorum gelmesiniz bekliyorum daha üsütn onlara göre

technoshark

technoshark

Üye
Vallaha ben daha lg almayi düşünmüyorum güncelleme sikintisi çekemem lg 4x hd aldik ama ne güncelleme var ne birşey var optimus g sonradan çikti ona verdiler ilk güncellemeyi ben lg almayacağim sony z veya zl almayi düşünüyorum gelmesiniz bekliyorum daha üsütn onlara göre

Açıkcası LG Nexus 4 ve Optimus G yi aynı kefeye koyma bence, 4X HD içinde yakında gelecek söylentileri var, Digicom davasını da kazandı lg. Bence Türkiye için yatırımlarını ve güncellemelerini daha etkili hale getirecektir.

tavuklar

tavuklar

Üye
Lg yeni bir model.uretiyor ardinda durmuyor guncellemeleri cikartmiyor.sacmaliyor lar. Lg 4x hd kotu tel degil ama.guncelleme belli.bir tarih deseler yanmiyacam

mtngln

mtngln

Üye
Arkadaşlar biraz düşünün sony mesela ics verdi bazı telefonlara ama birçok hatası var bence LG nin güncelleme konusunda yavaş olması sıkıntı değil en az hatayla sunmaları önemli

Ocean258

Ocean258

Üye
Arkadaşlar biraz düşünün sony mesela ics verdi bazı telefonlara ama birçok hatası var bence LG nin güncelleme konusunda yavaş olması sıkıntı değil en az hatayla sunmaları önemli

Size katılıyorum ama en azından belli bir tarihi olsa daha güzel olur sanki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt