LG Optimus Black

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus Black
LG Optimus Black Silikon kılıf bulamıyorum internette hiçbir sitede rastlamadım yardımcı ola bilir misiniz arkadaşlar.

ladyatalante

Üye
gitti gidiyorda var

Masha

Masha

Üye
Gitti gidiyor da hertürlü istediğin kılıflar mevcut bi göz at istersen. Optimus Black içinde görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam.

Ocean258

Ocean258

Üye
sahibinden yada gitti gidiyora bakalırsın... Telefondan memnunmusun bende almayı dusunuyorum da ..

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
telefon süper ama şarjı 1 gün bile dayanmıyor ne olacak nasıl düzelteceğim bilmiyorum.

caneryendi

caneryendi

Üye
slm arkadaşlar farklı nedenlerden dolayı malesef optimus blacki satmak zorunda kaldım sıfırdan bi farkı yoktur boşuna sıfıra fazla ödemeyin 2 hafta bile olmada alındığı günden bugüne ekran koruyucu ve arka kapakla kullanıldı en ufak çizik yok yere düşme vs hiçbirşey olmadı sıfırla aynı almak isteyen olursa kaçırmasın derim ... 800 tl ye veriyorum kutu paket içeriği ekisiksiz faturasıda var vatandan almıştım... ilgilenenler acil özele yazsın oradan cevaplarım birde ankara içi elden satmak istiyorum akrgoyla felan uğraşmak istemiyorum...

Ocean258

Ocean258

Üye
telefon süper ama şarjı 1 gün bile dayanmıyor ne olacak nasıl düzelteceğim bilmiyorum.

benım bıldıgım kadarıyla cok fazla uygulama warmıs telefonda gereksızlerı kapattıgın zaman ıyı gıdıyormus şarjı.. onu denedın mı?

Kubde

Kubde

Üye
    Konu Sahibi
benım bıldıgım kadarıyla cok fazla uygulama warmıs telefonda gereksızlerı kapattıgın zaman ıyı gıdıyormus şarjı.. onu denedın mı?

Task Manager ile kapatıyorum uygulamaları ama kendi kendine açılıyor tekrar ne yapa bilirim ki?

Ocean258

Ocean258

Üye
alla allah.. telefondan ayarlar - uygulamalar- uygulamarın yonetımı- ordan ust secenekte calısan kısmı war oraya tıklayıp kendıne gore gereksızlerın ustune basıp kapatabılırsın.

DonVitoo

Üye
Arkadaşlar yurtdışından alırsanız daha ucuza alınabiliyor. adresinde önerilen çin alışveriş siteleri var. istediginiz ürün yaklasık 10 gün içinde geliyor. sitelerde yok yok. ben ordan güzel deri bi kılıf aldım. çeşit ve ucuzluk için onları deneyin derim. dinodirect favorimdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt