Lg optimus black v20n güncelleme indirme linki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
Lg optimus black v20n güncelleme indirme linki
Arkadaşlar v20n romu buldum ve yükledim alman romu sanırım tam bir bilgim olmaması ile birlikte hiç bir ayar yapmadan direk her uygulamalarım ve ayarlarım ve yine dil destegide türkçe olarak açıldı.2.3.4 tür sürümü ekran görüntüsü alamadım ekran yakalama yok.denemenizi tavsiye ederim mesaj yazarken tüm türkçe harfler mevcuttur.ç.i.ğ falan.

• Beğen
Tepkiler: technoshark

seymen16

seymen16

Üye
Ben yüklemedim ama ekran görüntüsü alınıyor başka bi forumda okuduğuma göre. Bu sefer önce home tuşuna sonra kilit tuşuna basıyoruz.
Ben bunu nasıl yükleyebilirim ve yükledikten sonra orijinale nasıl dönebilirim?

technoshark

technoshark

Üye
v20a yı denemiştik ama v20n yi denemedim test etmedin...

ancak geri dönüş işlemleri için normal rom yükleme işlemlerinin aynısını yapıyorsunuz başka bir farklılık yok :)

seymen16

seymen16

Üye
İşte ben hiç bişey bilmiyorum bu konularda. Normal rom nasıl yüklenir kdz dosyası nasıl yüklenir vs. O yüzden sordum.

technoshark

technoshark

Üye
Hımm anladım dostum, forumda Optimus black için rom atma konusu var... okursan çok rahatlıkla yapacağından emin olabilirsin. :)

teksenle

Üye
optimusta ekran goruntusu alma nasıl yapılıyor

teksenle

Üye
Markete wifide indirme yapiyor ama sebekeden market aciyor ama indierme yapmiyor resimler acilmiyor ama arama yapmiyor rorun bu romdanmi

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi
Markete wifide indirme yapiyor ama sebekeden market aciyor ama indierme yapmiyor resimler acilmiyor ama arama yapmiyor rorun bu romdanmi

Yok arkadaşım bildiğin herşeyiyle stabil rom

teksenle

Üye
internet ayarlarini nasil yaptiniz manuelmi

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
technoshark yükledin mi yüklediysen yüklemeye deqer mi ? yoksa ayın 30 unu mu bekleyelim ne dersin

tsunmys

Üye
Ben yükledim arkadaşlar. Gerçekten çok stabil bir rom. Oldukça hızlı. Zaten bu rom Almanya için çıkmış. Beta rom falan değil. Dediğim gibi oldukça hızlandırıyor.

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
Yükledim kullanıyorum ilk olarak qörünümde deqişiklik yok denecek kadar az sadece menü sonlarında ekran altında mavi ışık yanıyo hız olarak süper stabil bir rom türkçe dil var mesajda karakter sorunu yok batarya ömrü ne kadar deqişti bilemem ama bakalım bi dolsun o konuda da izlenimlerimi paylaşırım. yüklemenizi tavsiye ederim

carzeyki

Üye
    Konu Sahibi

ben sadece wifi ile baglanıyorum internete ama şuanda hiçbir sorunla karşılaşmadım.yalnız şunu söyleyebilirim çok az bir hız artışı var ve ram kullanma miktarı birazdaha artış gösterdi birçok sistem uygulaması çalışıyor.

teksenle

Üye
Suanki sorunum wifi ile sorunsuz ama 3g ile market calisiyor suan opesra calisiyor ama orjinal tarayci adrese gitmiyor wivide ondada sorun yok

technoshark

technoshark

Üye

Bu adreste bir uygulama var onu kullanabilirsin,

----------Eklendi @ 10:22:48 ---------- Yazıldı @ 10:22:01 ----------

technoshark yükledin mi yüklediysen yüklemeye deqer mi ? yoksa ayın 30 unu mu bekleyelim ne dersin

Dostum kusura bakma senin cevabını geç gördüm, yükledim ama ben beğenmedim açıkcası :S 30 ocakta çıkıcak olanı bekliyorum ısrarla :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt