LG Optimus black TV(720x480) videoda donma ( android 2.3ten sonra )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus black TV(720x480) videoda donma ( android 2.3ten sonra )
Arkadaşlar meraba Telefonu android 2.3 e güncelledikten sonra TV(720x480) bu video boyutunda donmaya başladı ama HD(1280x720) de böyle değil akıcı acaba neden donuyor hatta link te paylaşıyorum . Aynı şekilde VGA( 620x480 ) ve QVGA ( 320x240 ) boyutlarındada donma var

işte o video TV(720x480 )

fiftycent86

Üye
sd karttanda olabilir,yazılımdan da olabilir,kamera ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene,sd kart class kaç kullanıosun ben class 4 kullanıorum sıkıntı yaşamıyorum şuanlık

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
HD video çekerken donma yok android 2.2 kullanırkende TV (720x480) Donma olmuyordu çok akıcıydı benimkide class 4 olması lazım toshiba 32gb kullanıyorum

----------Eklendi @ 18:26:22 ---------- Yazıldı @ 18:25:47 ----------

sd karttanda olabilir,yazılımdan da olabilir,kamera ayarlarını sıfırlayıp tekrar dene,sd kart class kaç kullanıosun ben class 4 kullanıorum sıkıntı yaşamıyorum şuanlık
HD video çekerken donma yok android 2.2 kullanırkende TV (720x480) Donma olmuyordu çok akıcıydı benimkide class 4 olması lazım toshiba 32gb kullanıyorum

----------Eklendi @ 18:28:58 ---------- Yazıldı @ 18:26:22 ----------

Bu arada kamera ayarlarini nerden sifirlayabilirim ?

fiftycent86

Üye
kamerayı aç ayarlar kısmına tıkla,telefonu yan tut tam sağ üst köşede dönen bi ok var onu tıkla kamera ayarları sıfırlansınmı denilecek evet de bakalım sorun gidecekmi

xcolakx

Üye
    Konu Sahibi
kamerayı aç ayarlar kısmına tıkla,telefonu yan tut tam sağ üst köşede dönen bi ok var onu tıkla kamera ayarları sıfırlansınmı denilecek evet de bakalım sorun gidecekmi

hayır sorunum çözülmedi :s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt